USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursaspor

Bursaspor’un Maçı Var

Bursaspor bugün saat 19:00’da Altınordu ile Timsah Arena Stadı’nda karşılaşacak.

Bursaspor’un Maçı Var
31-01-2021 10:24
Google News

Timsah Arena Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmada hakem Çağdaş Altay düdük çalacak.

Ligin son haftalardaki en formda takımlarından olan Bursaspor'un, Altınordu'yu konuk edeceği bu keyifli karşılaşma, TRT SPOR ekranında futbolseverlerle buluşacak.

Gençleriyle fark yaratan Bursaspor, ligde oynadığı 18 karşılaşmada topladığı 30 puan ve averajla 7. sırada bulunuyor. TFF 1. Lig'de oynadığı son 6 maçta 5 galibiyet ve 1 beraberlik alan ev sahibi ekip, Altınordu karşısında da kazanarak çıkışını sürdürmek istiyor.

Öte yandan son 4 maçta 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan Altınordu ise ligde 28 puanla 9. sırada bulunuyor. Konuk ekip, Bursa deplasmanından 3 puanla ayrılarak, tekrar play-off potasına yaklaşmak istiyor.

Ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmayı Bursaspor, Emirhan ve Ali Akman'ın golleriyle 2-0 kazanmıştı.
 

Bursa'daki maçlarda Altınordu'nun puanı yok

İki takım arasında bugüne kadar 11 resmi müsabaka oynandı. Bu karşılaşmaların 6’sını yeşil beyazlı takım, 2’sini ise İzmir temsilcisi kazandı. 3 maç beraberlikle sonuçlandı. Ancak en dikkat çeken istatistik Bursaspor’un evindeki maçlarda gösterdiği bariz performans farkı oldu. Yeşil beyazlılar, rakibini 5 kez Bursa’da ağırlarken, bu karşılaşmaların tümünü kazandı. Bir başka dikkat çeken detay ise Bursaspor, bu maçların hiçbirinden gol yemedi. Yeşil beyazlı takım, sezonun ilk yarısında da rakibini deplasmanda 2-0 mağlup etmişti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ