USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursaspor

Bursaspor’un millilerine ne oldu?

Yeşil-beyazlı takımda Türkiye A Milli Futbol Takımı oyuncularının performansları ve sağlık durumları hiç iç açıcı değil.

Bursaspor’un millilerine ne oldu?
02-03-2016 10:24
Google News

Bursaspor’un milli oyuncularından Serdar Aziz ve Emre Taşdemir’in sakatlıklar ile başları dertte. Takımın bir diğer milli ismi Mert Günok ise  performansı ile hayal kırıklığı yaratıyor.

Kaptan Serdar Aziz en son Başakşehir maçına ilk 11 başlarken sakatlanarak oyuna devam edememiş ve maçın ikinci yarısına çıkamamıştı. O maçın ardından Gençlerbirliği, Fenerbahçe ve Eskişehirspor maçlarını kaçıran Serdar’ın bu hafta Çaykur Rizespor karşılaşmasında da forma giyemeyebileceği konuşuluyor.

EMRE TAŞDEMİR’DE SAKAT!

Bursaspor’un gelecek vadeden isimlerinden olan Emre Taşdemir ise deplasmanda kazanılan Gaziantepspor karşılaşmasından beri forma giyemiyor. Sakatlığı nedeniyle Başakşehir, Gençlerbirliği, Fenerbahçe ve Eskişehirspor maçlarını kaçıran Emre’nin bu hafta sahada olup olamayacağı ise belirsizliğini koruyor.

MERT FORMAYI HARUN’A KAPTIRDI

Takımın bir diğer milli oyuncusu kaleci Mert Günok ise performansı ile sıkıntılı bir dönem yaşıyor. Bu sezon beklentilerin çok gerisinde kalan ve formayı Harun Tekin’ kaptıran Mert’in moralsiz olduğu gözleniyor.

Harun Tekin performansı ile milli takım yetkililerinin takibine girdi. Daha önce de milli takım gururu yaşayan Harun'un yükselen performansı ile milli takıma çağırılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

EURO 2016’da Türk Milli Takımı ile şampiyonaya gitmesi beklenen bu isimlerin durumları Fatih Terim’in teknik ekibi tarafından da yakından takip ediliyor.

Adnan BATIR

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ