USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Burun Dolgusu Nedir? – Retouch Body

Burun dolgusu burnu yeniden şekillendirmek ve konturlamak amacı ile yapılır.Ameliyatsız bir işlem olan burun dolgusu vücudun farklı noktalarında kullanılan dermal dolgu kullanılarak uygulanır. Burun eğriliklerini ve hacim kayıplarını gidermek amacıyla yapılır.

Burun Dolgusu Nedir? – Retouch Body
23-10-2021 13:39
Google News

Burun düzensizlikleri, çukurlar ve asimetrik bozukluklar küçük dokunuşlarla giderilir. Özellikle yandan bakıldığında burunda bulunan kemerli yapı burun dolgusu ile düzeltilir ve ortaya hoş ve estetik bir görünüm çıkar. Bu pratik ve avantajlı uygulama son yıllarda kadınlarda olduğu kadar erkekler arasında da büyük ilgi görüyor.Bu nedenle burun dolgusu fiyatları en çok merak edilen konuların başında geliyor.

Burun Estetiği Nedir?

Burun dolgusu burnun yüz hatları ile orantılı olması için uygulanan ameliyatsız işlemleri kapsar. Burnun estetik hale getirilmesi için vücuda uyumlu bir şekilde tasarlanan dolgu materyali ile kontrollü bir şekilde buruna enjekte edilir.

Burunda kötü görüntüye neden olan burun kemeri dolgu ile kapatılır. Ayrıca burun ucu düşüklüğü bulunan kişilerle burun dolgusu işleminden yararlanır.  Burun dolgusu fiyatları kullanılan dolgu maddesinin miktarına ve kalitesine göre değişir.

Burun Estetiği Nasıl Yapılır?

Burun dolgusu cerrahi müdahale gerektirmediği için anestezik krem kullanılarak uygulanır. 30 dakika içerisinde tamamlanan burun dolgusu burun kusurlarını gidermek amacıyla hastanın isteği doğrultusunda tamamlanır.

Hyaloronik asit özlü hazırlanan dermal dolgu enjeksiyon yardımı ile burunda düzeltilmek istenen alanlara enjekte edilir. Burunda oluşan çukurlar ve hacimsizlikler burun dolgusu ile giderilir.Küçük dokunuşlar sayesinde birçok kişi kısa sürede estetik bir buruna sahip olur.

Burun Estetiği Hangi Durumlarda Kimlere Uygulanır?

Burun dolgusu estetiği farklı nedenlerden dolayı uygulanır. Bu işlem daha çok burun estetiği sonrasında oluşan deformasyonları düzenlemek ve burnu daha belirgin bir forma kavuşturmak amacıyla yapılır.Burun eğrilikleri çöküntüleri dolgu malzemesi ile doldurulur. Burun ucu düşüklüğü ve burun asimetrisiburun dolgusuile düzeltilir.

Burun Estetiği Yöntemleri Nelerdir?

Burun estetiği kendi içerisinde 2 farklı şekilde uygulanır. Bu uygulamalardan biri cerrahi müdahale gerektirirken burun dolgusu cerrahi müdahale gerektirmez. Dermal dolgular kullanılarak yapılan burun dolgusu işlemi 25-30 dakika içerisinde tamamlanır.

Burun dolgusu ile düzeltilemeyen burun düzensizlikleri ameliyat edilerek düzeltilir. Rinoplasti olarak bilinen burun estetiği açık ve kapalı yöntemler halinde uygulanır. Açık rinoplastide dikiş izi oluşurken kapalı rinoplasti de böyle bir durum söz konusu değildir. Bu nedenle en yaygın burun estetiği yöntemi kapalı rinoplastidir.

Burun Estetiği Sonrası Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Burun dolgusu kullanarak yapılan estetik operasyonlar pratik ve kolay işlemlerdir. Bu nedenle hastalar aynı gün günlük yaşantılarına dönebilirler. Fakat burun estetiği için tercih edilen cerrahi operasyonlar sonrası hastanın birtakım hususlara dikkat etmesi gerekir. Özellikle bu dönemde burun hassas bir yapıya sahip olacağı meydana gelebilecek darbelerden korunmalıdır. Ayrıca bu süreçte hastanın pozisyonu oldukça önemlidir. Baş kısmı sürekli olarak oturur vaziyette bulunmalıdır. Uyku sırasında hastanın başını dik tutabilmesi için birkaç yastık kullanması gerekir. Burun estetiği operasyonu sonrası burnun istenilen şekli alabilmesi için üzerinden en az 6 ay geçmesi gerekir.

Burun Estetiği Fiyatları 2021

Burun estetiği günümüzde uygulanan en yaygın estetik operasyonlardan biridir. Bu doğrultuda plastik cerrahlar ve kullanılan malzemeler hastanın beklenti ve ihtiyacını en iyi şekilde karşılamaya çalışıyor.Özellikle burun dolgusu operasyonu cerrahi müdahale gerektirmediği için daha çok ilgi görüyor.Ayrıca ameliyat gerektirmediği için maliyet bakımından diğer estetik operasyonlara göre daha avantajlıdır. Bu nedenle burun dolgusu fiyatları kullanılan dolgu miktarına göre belirlenir.

https://www.retouchbody.com/tr/burun-dolgusu/ hakkında bilgi için hemen tıklayın.

(SPONSORLU HABER)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ