USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Büyükşehirin rakibi VB Nantes

CEV Challenge Cup’ta bugün VB Nantes takımı ile karşılaşacak olan Bursa Büyükşehir Belediyespor yaklaşık 10 saat süren bir yolculuk sonrasında Fransa’ya geldi.

Büyükşehirin rakibi VB Nantes
26-01-2016 10:29
Google News

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan dün saat 09.30’da Paris’e uçan yeşil beyazlı kadınlar daha sonra özel bir otobüsle Paris’ten Nantes kentine geldi. Bursa Büyükşehir ekibi otele yerleşmeden maçın oynanacağı 5 bin kişilik salonda ilk çalışmasını yaptı.

TSİ 21.00’de oynanacak olan mücadeleyi Bursa ekibi kazanarak adını çeyrek finale yazdırmak istiyor. Nantes kentindeki Palais des sports Beaulieu Salonu’ndaki karşılaşmayı İspanya’dan Maria Machin Rodriguez ile İsviçre’den Cedric Grellier yönetecek.

NASIL TUR ATLAR

Bursa’da oynanan ilk maçı 3-1 kazanan Bursa Büyükşehir, her türlü galibiyette adını çeyrek finale yazdıracak. Yeşil beyazlılar rakibinden 2 set alırsa yine turu geçecek takım olacak. Büyükşehir maçı kaybetmesi halinde oynanacak altın seti kazanan takım bir üst tura yükselecek.

NESİÇ: TURU GEÇMEK İSTİYORUZ

Bursa Büyükşehir'in baş antrenörü Sırp Dragan Nesiç, “İlk maçtaki avantajımızı korumak istiyoruz. Voleybolda her şey olabilir. Sonuçta mücadele altın sete gidebilir. Nantes iyi bir takım. İyi defans yapıyorlar. Agresif oynuyorlar. Sonuçta biz de son maçlarda kendimizi geliştirdik. Bizim hedefimiz buradan mutlu şekilde Bursa’ya dönmek” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ