USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

BYEGM Bursa’da yeni dönem

Afyon’da görev yaparken Basın Yayın ve Enformasyon Bursa İl Müdürü olarak atanan Ali Fuad Gölbaşı, bugün göreve başladı.

BYEGM Bursa’da yeni dönem
27-02-2017 18:31
Google News

İlk görev gününde Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nuri Kolaylı, Basın İlan Kurumu Bursa İl Müdürü Osman Başeğmez, Anadolu Ajansı Bursa Bölge Müdürü Zafer Akpınar ve BGC Genel Sekreteri Sinan Tunç’u ağırlayan Ali Fuad Gölbaşı, Bursa’da bulunmaktan büyük memnunluk duyduğunu ifade etti.

Bursa’ya yabancı olmadığını kaydeden Gölbaşı, “Memuriyete başladığım ilk yıllarda Emirsultan Lisesi ve Bursa Anadolu İHL’de Edebiyat Öğretmeni olarak görev yaptım.  Benim için özel öneme sahip olan böyle bir kente atanmaktan memnunluk duyuyorum” dedi.

Ali Fuad Gölbaşı’nı,  Basın Yayın ve Enformasyon Afyon İl Müdürü olduğu dönemden bu yana tanıdığını ifade eden Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nuri Kolaylı da, Bursa yerel basınının gücüne dikkat çekti. Uzun yıllar öncesine dayanan köklü bir tarihsel geçmişe ve kurumsal basın kuruluşlarına sahip olan Bursa’nın, yerel habercilikte Türkiye’ye örnek olduğuna dikkat çeken Kolaylı, “Önümüzdeki dönemde işbirliği içinde meslektaşlarımıza ve basın kuruluşlarına yönelik hizmet üretmekten memnunluk duyacağız” dedi.

ALİ FUAD GÖLBAŞI KİMDİR?

Basın Yayın ve Enformasyon Afyonkarahisar İl Müdürü iken Bursa İl Müdürü olarak atanan Ali Fuad Gölbaşı, 1972 yılında doğdu. Gölbaşı, ilköğrenimini Muş’ta, orta öğrenimini Adana’da tamamladı.

İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünden mezun oldu. Yüksek lisans eğitimini Ankara Üniversitesi DTCF Sosyoloji Bölümünde tamamladı. Bursa Emirsultan Lisesi ve Bursa Anadolu İHL’de Edebiyat Öğretmeni olarak görev yaptı. Bir dönem çalıştığı TBMM İdari Teşkilatında hizmet içi eğitim ve basın yayın faaliyetlerine katkı sundu.

2012’de BYEGM Afyonkarahisar Kurucu İl Müdürü olarak atandı. 5 yıllık süre zarfında görev ve sorumluluk alanında yer alan Afyonkarahisar, Eskişehir, Kütahya ve Uşak illerinde faaliyet gösteren medya kuruluşu, çalışanlar, basın meslek kuruluşlarıyla etkileşim ve paydaş halinde yürütülen farkındalık projelerinde koordinatör olarak yer aldı. Bu bağlamda Zafer Kalkınma Ajansına sunulanSosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı Eğitim Projesi ile Gazetecilikte Mesleki Verimliliği Arttırma Eğitim Projesi uygulandı. BYEGM himayelerinde gerçekleştirilen Belçika’ya Türk İş Gücü Göçünün 50. Yılı Projesi ile Yerel Medya AB Buluşuyor Projesine paydaş olarak katkı sunuldu.  Yerel basında kültür ve turizm konularında farkındalık oluşturmak amacıyla 2015 yılında Afyon Kocatepe Üniversitesinin paydaşlığında Yerel Basında Frig Vadisi Projesi yürütüldü. Bu süreçte yerel basının imkân, kapasite, yaklaşım, anlayış, vizyon, iş kalitesine ilişkin elde edilen veriler ışığında tespit, analiz ve öneriler rapor halinde kamuoyuyla paylaşıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ