USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Çanakkale'de 1 Mayıs hazırlıkları tamamlandı

Türk-İş tarafından 1 Mayıs kutlamalarının seçildiği Çanakkale'de hazırlılar tamamlandı. Çanakkale Valisi Hamza Erkal, gerekli tüm tedbirleri aldıklarını söyledi.

Çanakkale'de 1 Mayıs hazırlıkları tamamlandı
30-04-2016 23:51
Google News

Çanakkale Savaşları'nın 101. yıl dönümü nedeniyle Türk-İş Genel Merkezi, 1 Mayıs kutlamalarının yeri olarak bu yıl Çanakkale'yi seçti. Yarın kutlamaların yapılacağı kordon boyunda hazırlıklar başladı. Alandaki yol kapatılarak, Piri Reis Müzesi önüne platform konuldu. Kutlama alanlarına Türk-İş ve Türk bayrakları asıldı. Yarın bir çok ilden 450 otobüsle sendika üyelerinin gelmesi bekleniliyor.

Çanakkale Valisi Hamza Erkal da bugün yaptığı açıklamada, gerekli tedbirleri aldıklarını söyledi. Erkal, "Şu anda yaklaşık bir haftadır Türk- İş'in yetkilileriyle de istişare ederek, biz, tüm emniyet birimleriyle beraber tedbirlerimizi aldık. Hiçbir sıkıntı olmayacağını düşünüyoruz. Çanakkale güvenli, huzurlu bir kent ve bu huzurlu kent öyle devam edecek. Hiç kimse endişe duymadan bu bayrama katılsın. Çanakkale'de 1 Mayıs'ı biraz daha farklı bir ruhla, Çanakkale ruhuyla kutlasın." ifadelerini kullandı.

(CİHAN)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ