USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursaspor

Cavit Çağlar "Bursaspor için bize düşeni yapmak istiyoruz"

Bursaspor Kulübü'nü ziyaret eden eski devlet bakanı ve kulüp başkanlarından Cavit Çağlar dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Cavit Çağlar "Bursaspor için bize düşeni yapmak istiyoruz"
11-10-2023 15:10
11-10-2023 15:14
BURSA
Google News

Haber : Tarık Çapçı


Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde başkanlık katında ağırlanan Cavit Çağlar  Bursaspor’a sahip çıktınız. Tebrik ediyorum, kutluyorum. Rahmetli Şükrü beyin mezarından çıkarken konuştuk. Şehrin el birliği yapması lazım. Destek size değil Bursaspor’a. Biz kendi dönemimizde borcu sıfırladık öyle bıraktık Bursaspor’u. Bursaspor vazgeçemeyeceğimiz bir camia. 

Şunu öğrenmek istiyorum. Sizi fedakarlığınıza benim de desteğim olsun. Kulüp kimlere borçlanmış, tahtanın açılması için ne yapılabilir? Bize ne düşer. Bu mesuliyeti bu çocuklara da yükleyemeyiz. Sizin çabanıza elimizden gelen çabayı vermek isteriz. Yeter ki Bursaspor’u gerçek yerine döndürelim. Bazı şeylere kulak kapatın. Bu duruma getirenler suçlu. Suçlu arayanlar varsa. 

Tahtayı nasıl açabiliriz? Bursa’nın kuruluşlarının da destek vermesi lazım. Kimse sizi suçlamasın. Bursaspor’u sokağa bırakmadınız. Sizleri tanıdım, teşekkür ederim. Hep beraber yardımcı olacağız.” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ