USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

ÇEK ödülleri açıklandı

Çağdaş Eğitim Kooperatifinin geleneksel hale gelen “Eğitim”, “Hizmet” ve “Teşvik” alanında verilen “ÇEK Ödülleri”ni kazanan adaylar belirlendi.

ÇEK ödülleri açıklandı
24-02-2022 19:14
Google News

Prof. Dr. Kayıhan Pala, Doç. Dr. Canan Dağdeviren (Eğitim), Prof. Dr. Ulviye Özer, Prof. Dr. Ziya Gökalp Özer (Hizmet), Müjdehan Örs Filiz, Mersin Liselileri Derneği (Teşvik) ödülüne layık görüldü.

                               Prof. Dr. Kayıhan Pala

Çağdaş, bilimsel, laik, demokratik ve eğitim konularında toplumu bilinçlendirmeyi, Öğretim Birliği ilkelerine sahip çıkmayı görev edinen Çağdaş Eğitim Kooperatifi, ödülleri, "eğitim konularına çaba harcayan, özveride bulunanları onurlandırmak ve topluma tanıtmak” amacıyla veriyor.

 

                           Doç. Dr. Canan Dağdeviren

ÇEK üyeleri, eğitim ve öğretimle ilgili kişi, kurum ve kuruluşlar, diledikleri kişi, kurum ve kuruluşları aday gösterebiliyor, yönetim kurulu üyeleri ise aday olamıyor.

 

                                          Prof. Dr. Ulviye Özer, Prof. Dr. Ziya Gökalp Özer 

Ödüller, eğitim-öğretim kurumları yaptıranlara, eğitim-öğretim sorunlarının çözümünde özgün projeler üreten, uygulayan, inceleme, buluş ve yenilikler yapan, Öğretim Birliği ilkelerine uygun çalışmalar yapan, ulusal eğitim konularında yayın yapan, kitap yazan kişi, kurum ve kuruluşlara veriliyor.

                                                        Müjdehan Örs Filiz

 

                                              

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ