USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Chicago'da kriz büyüyor...

Geçtiğimiz gün kaybedilen maç sonrası takım arkadaşlarını eleştiren Wade ve Butler'a cevap, sosyal medya kanalıyla Rondo'dan geldi.

 Chicago'da kriz büyüyor...
27-01-2017 15:38
Google News

Son 10 maçın 6'sından mağlubiyetle ayrılan Chicago Bulls'un yıldızları arasındaki gerilim gün geçtikçe tırmanıyor.

Geçtiğimiz gün Bulls'un evinde Atlanta'ya mağlup olduğu maçtan sonra basının karşısına çıkan Dwyane Wade ve Jimmy Butler, takımdaki bazı oyuncuların maçlarda yeterli eforu ortaya koymadığını ve mağlubiyetleri umursamadığını dile getirmişti.

İki yıldızın bu açıklamalarına cevap gecikmedi. Bulls'un 30 yaşındaki oyun kurucusu Rajon Rondo, kişisel Instagram sayfasında eski takımı Boston Celtics'ten takım arkadaşları Kevin Garnett ve Paul Pierce'la bir fotoğrafını paylaştı ve fotoğrafın altında sitem dolu ifadeler kullandı.

Eski takımındaki birliktelik duygusuna dikkat çeken Rondo, Celtics'te kimsenin şikayetlerini medya aracılıyla dile getirmediğini, sorunların takım içinde çözüldüğünü, aynı şekilde hiçbir yıldızın teknik ekibi etkilemeye çalışmadığını ve herkesin kendi sorumluluklarının farkında olduğunu söyleyerek, Bulls'taki soruna dikkat çekti.

Rondo ayrıca, "Beni birçok şeyle suçlayabilirsiniz, ancak kötü bir takım arkadaşı olduğumu söyleyemezsiniz. Takımdaki gençler kendilerini göstermek için çok çalışıyor ve bu şekilde eleştirilmeyi hak etmiyor. Eğer takımda bir sorun varsa o da liderlik sorunudur." sözleriyle 35 yaşındaki Wade'e mesaj gönderdi.

Chicago Bulls'ta bu sezon 38 maçta görev alan Rajon Rondo 6.4 sayı, 5.5 ribaunt ve 6.5 asist ortalamalarıyla mücadele ediyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ