USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

CHP Bursa'da Zafer Yıldız yeniden aday

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkan Adayı Zafer Yıldız İl binasında gerçekleşen basın toplantısı ile adaylığını açıkladı.

CHP Bursa'da Zafer Yıldız yeniden aday
19-12-2015 14:34
Google News

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkan Adayı Zafer Yıldız, 'CHP'de seçimler her zaman demokratik yollarla gerçekleşmiştir. Önümüzdeki başkan seçimleri de bu şekilde olacaktır. Kim kazanırsa kazansın partiyi ayrıştırmak isteyenlere örgütümüz asla izin vermez.  Şayet ben yeniden başkan seçilemezsem partimin bir üyesi olarak CHP'ye hizmet etmeye devam edeceğim' diye konuştu.

İl binasında gerçekleşen basın toplantısı ile adaylığını açıklayan Zafer Yıldız, 'Bir yıl önce üstlendiğim CHP İl başkanlığı döneminde iki genel bir de ön seçim geçirdik. Bu dönem boyunca bu onurlu görevi layıkıyla yerine getirmeye uğraş verdim. Görevim boyunca iki önemli rehberimiz vardı. Biri ülke edindiğimiz evrensel değerler, diğeri parti tüzüğümüzün ön gördüğü siyasal yaşam anlayışı ve çalışma ilkeleridir' dedi. Yıldız ayrıca,Türkiye'nin şu anda en çok kimsenin kimseyi ötekilestirmediği, ayrıştırmadığı, birlik ve beraberliğin gücünü hissettiği ve her kesin kendini güvende hissedeceği bir tablonun özlemini çektiğini sözlerine ekledi.

SÖZ DEĞİL EYLEM İNSANIYIZ
Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkan Adayı Zafer Yıldız, siyaset insanın her zaman vaatler de bulunduğunu dikkat çekerek, 'İl başkanlığını yaptığım bir yıl siyaset açısından çok kısa bir zaman dilimi de olsa yapamayacağımı z hiç bir şeyin sözünü vermedik.  Göreve talip olacağımız gelecek süre içerisinde de farklı olmayacağız.  Hatta delegelerimizin bizi güçlendirecek oyları sayesinde birlik ve beraberliğimiz bizi daha da inançlı kararlı kılacak.  Her zamanki gibi 'Söz değil, Eylem insanı olacağımız dan kimsenin şüphesi olmasın' diye konuşarak sözlerini tamamladı.  

Müzekker SUBAŞI / Bursa.com
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ