USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

CHP Genel Başkanı Özel çok sert konuşarak Bursa, Sakarya ve Balıkesir'i örnek gösterdi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir'de gerçekleştirdiği konuşmada çok sert konuşarak "En borçlu belediyeler Bursa, Sakarya, Balıkesir" dedi.

CHP Genel Başkanı Özel çok sert konuşarak Bursa, Sakarya ve Balıkesir'i örnek gösterdi
25-07-2024 14:02
25-07-2024 14:12
Google News

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir'de konuştu. Erdoğan'ın, "Hazine ve Maliye Bakanlığımız, belediyelerin borçlarının tahsiline başlayacaktır" sözlerine yanıt veren Özel, en borçlu belediyelerin AKP'den devraldıkları belediyeler olduğunu vurgulayarak, "Kendi ödemedikleri parayı bizden kesmeye kalkıyorlar." diye konuştu.

Özel'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Öyle belediyeleri zora sokarak, halkın hizmetini aksatarak CHP'yi yıpratacağını düşünüyorsan aldanıyorsun. Millet arkamızda.

Bunu millet görüyor, sana bunun hesabını ilk sandıkta soracak. Bakın Türkiye'de SGK'ya belediyelerin toplam borcu 14 milyar 699 lira. En borçlu belediyeler AKP'den yeni devraldığımız belediyeler. En borçlusu Bursa Büyükşehir, sonra Sakarya, sonra Ordu, sonra Balıkesir, sonra Denizli. Bakın en borçlu 5 belediye, 5'i de AKP'den aldığımız belediyeler. Şimdi kendi ödemediği parayı bizden kesmeye kalkıyorlar. Bu sayede çöpler toplanamasın istiyorlar. İstiyor ki toplu taşıma aksasın. Şunu söyleyelim, köpürsen de neye başvurursan başvur bir yolunu bulacağız bu hizmeti yapacağız, milletin gönlünü fethedeceğiz ve o iktidarı senin elinden alacağız!

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ