USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

CHP Nilüfer Gençlik Kolları, ‘Onur Uslu' dedi

CHP Nilüfer Gençlik Kolları Başkanlığı’nı Onur Uslu bir kez daha kazandı. İki  adayın yer aldığı kongrede Onur Uslu 159 oy alırken, Batuhan Ardıç 54 oyda kaldı.

CHP Nilüfer Gençlik Kolları, ‘Onur Uslu' dedi
26-12-2017 19:11
Google News

CHP Nilüfer Gençlik Kolları kongre sürecini başarıyla tamamladı. Atapark’ta yapılan kongreye katılım büyüktü. CHP Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık, CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, CHP Bursa İl Başkanı Şadi Özdemir ve CHP Nilüfer İlçe Başkanı Mehmet Turan Tansal’ın da konuk olarak yer aldığı kongrede gençler büyük heyecan yaşadı.

Divan Başkanlığı’nı Timor Noyan’ın yaptığı CHP Nilüfer Gençlik Kolları Kongresi’nde başkanlık için mevcut Başkan Onur Uslu ile Batuhan Ardıç aday oldu. İki listenin yarıştığı kongrede CHP Bursa Milletvekilleri Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Ceyhun İrgil ve Orhan Sarıbal da mesajlarıyla gençlere destek verdi.

Birlik ve beraberlik içinde gerçekleşen seçimler sonucunda mevcut başkan Onur Uslu 159 oy, Batuhan Ardıç ise 54 oy aldı. Geçtiğimiz kongrede 101 oyla seçilen Onur Uslu açık ara farkla güven tazelemiş oldu.

CHP Nilüfer Gençlik Kolları Yönetim Kurulu’nda da şu isimler yer aldı:

Mehmet Korkmaz, Mehmet Ali Savcı, Çağla Eren, Ece Uzgur, Ata Erk Şanlı, Kağan Keleşoğlu, Büşra Or, İnci Yılmaz, Umut Güneş, Muharrem Özbodur, Mert Yetiş, Murat Sevilen, Erdinç Yantı ve Nazlı Özmen.

YEDEK LİSTE:

İsmail Çetinel, Zeynep Naz Bayraktar, Mustafa Tosun, Mehmet Turna, Deniz Pehlivanoğlu, Faruk Toygar, Ömür Can Demir, Anıl Yıldız, Ali Çekçek, Kemal Aytekin Belma Maden, Seda Alar, Gülşah Canpolat, Yalçın Yazıcı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ