USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BÄ°ST 0.000
Gündem

CHP'den istifa eden Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy ve yardımcıları sahtecilik suçlamasıyla gözaltına alındı

İzmir'de sahtecilik soruşturması kapsamında aralarında dün CHP'den istifa eden Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy ve yardımcılarının da bulunduğu 22 kişi gözaltına alındı.

CHP'den istifa eden Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy ve yardımcıları sahtecilik suçlamasıyla gözaltına alındı
20-11-2020 12:39
Google News

Ä°zmir Cumhuriyet BaÅŸsavcılığı'nın baÅŸlattığı soruÅŸturma kapsamında, Menemen Belediyesi'ne operasyon düzenlendi. Belediye BaÅŸkanı Serdar Aksoy'un da aralarında olduÄŸu 29 kiÅŸi hakkında gözaltı kararı verilirken; Menemen Belediye BaÅŸkanı Serdar Aksoy, BaÅŸkan Yardımcısı Mehmet Cin, Mali Ä°ÅŸler Daire BaÅŸkanı Mustafa Ä°lhan, Satın Alma Müdürü Teoman Tuna, muhasebe Müdürü Nagehan Karaca, Fen Ä°ÅŸleri Müdürü Gazi KoÅŸum, Åžantiye Åžefi Kenan Yasatürk ile bazı hurda firmaları sahipleri ile bazı belediye personeli gözaltına alındı.

EMNÄ°YETTEKÄ° Ä°ÅžLEMLERÄ° SÜRÜYOR

Haklarında rüÅŸvet, zimmet, görevi kötüye kullanma gibi çok sayıda suçlama bulunan ÅŸüphelilerin emniyetteki iÅŸlemlerinin sürdüÄŸü öÄŸrenildi.

CHP'DEN Ä°STÄ°FA ETMÄ°ÅžTÄ°

CHP, Menemen Belediye BaÅŸkanı Serdar Aksoy'un 'kesin ihraç' istemiyle 'tedbirli' olarak Yüksek Disiplin Kuruluna sevk edilmesine oy birliÄŸi ile karar verildiÄŸini açıklamıştı.

YaÅŸanan bu geliÅŸmelerin ardından CHP'li BaÅŸkan Serdar Aksoy, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Aksoy, partisinden istifa ettiÄŸini duyurdu. BaÅŸkan Aksoy, yaptığı açıklamada, "Sandıkla gelen sandıkla gider mantığı demokrasinin temel ilkesidir. Menemenimize hizmet etmek için seçildim ve hizmete de devam edeceÄŸim. Üyesi olduÄŸum CHP'den istifa ediyorum. Belediye baÅŸkanı olarak halkımızın vermiÅŸ olduÄŸu yetkiyle görevimin başında olduÄŸumu belirtirim"

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete ManÅŸetleri
PUAN DURUMU TÃœMÃœ