USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Çolak, “Nilüfer'de zafere yürüyeceğiz"

AK Parti Nilüfer İlçe Teşkilatı, Nilüfer’de başarıya ulaşmak için çalışmalarını sürdürüyor. Nilüfer’de iktidara ulaşma hedefine her geçen gün yaklaşan AK Parti Nilüfer İlçe Teşkilatı, düzenlenen haftalık yönetim kurulu toplantısında bir araya geldi.

Çolak, “Nilüfer'de zafere yürüyeceğiz
10-12-2015 16:33
Google News

Toplantıda konuşan AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, “Nilüfer, ya AK’lanacak, ya da AK’lanacak. Bizim kesinlikle başka bir alternatifimiz yok” dedi.

AK Parti Nilüfer İlçe Teşkilatı, Celil Çolak Başkanlığındaki Yönetim Kurulu toplantısında bir araya geldi. AK Parti olarak Nilüfer’de oldukça iddialı olduklarının altını çizen Başkan Çolak, “Biz elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Allah’ın izniyle Nilüfer’i de Tıpkı Beyoğlu gibi kazanacağız. Nilüfer’in artık kaybedecek zamanı kalmadı” şeklinde konuştu.

AK Parti’nin önceliğinin her ili ve ilçeyi işinin ehli insanlara teslim etmek olduğunu vurgulayan Celil Çolak, 1 Kasım seçimlerinde CHP ile aradaki farkın büyük ölçüde kapandığını hatırlatarak, genel seçim sonuçlarını yerel iktidarın ayak sesleri olarak tanımladı. Nilüfer’de adım adım zafere yürüdüklerini belirten Başkan Çolak, “Nilüfer, ya AK’lanacak, ya da AK’lanacak. Bizim kesinlikle başka bir alternatifimiz yok” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ