USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dualara layık olmaya çalışıyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlenen Ankara mitinginde açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dualara layık olmaya çalışıyoruz
30-04-2023 17:04
30-04-2023 17:07
Google News

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Sevgili Ankaralılar, sizleri en kalbi duygularımla, muhabbetle selamlıyorum. İstiklalimizin ve istikbalimizin başkentinden selamlarımı gönderiyorum. Yüz binler geliyor. Sandığı yürüyor yüz binler. 14 Mayıs'ın müjdesini veriyor.

KAPI KAPI DOLAŞACAĞIZ

Biz bu şehri her şeyiyle seviyoruz. Her mücadelemizde yanımızda olan Ankara'nın insanlarına şükranlarımı sunuyorum. Kapı kapı dolaşacağız. Bütün gençlerimize 14 Mayıs için hazır olu hatırlatacağız.

CHP'Yİ TANIMAK İSTİYORSANIZ 3 KELİME YETER

İstanbul'da, Ankara'da, İzmir'de 4 yıl ne yaptınız? Bunların 3 tane tanımı var. CHP'yi tanımak istiyorsanız 3 kelime yeter; Çöp, çukur ve çamur. İstanbul'u bunlardan bu kardeşiniz kurtardı. Çöp dağlarından kurtardık, çukurlardan kurtardık. Hepsini geç, susuzluktan kurtardık susuzluktan. İşte bunları bilmeyenlere hatırlatmak şart.

BUNLARDA YALANDAN BAŞKA BİR ŞEY BULAMAZSIN

Başkent'in havalimanını kim yaptı, biz. Bu yolları kim yaptı? Ankara'daki metroları kim yaptı? İstanbul, İzmir öyle değil mi? Bunlarda yalandan başka bir şey bulamazsınız. Yalanın en önemli mihmandarı kimdi biliyor musunuz; bay bay Kemal. Yalan dersi almak istiyorsanız yazıhanesine müracaat edin. 14 Mayıs'ta benim milletim bunlara siyasi mevta yapacak, sandıklara sahip çıkacağız.

DUALARA LAYIK OLMAYA ÇALIŞIYORUZ

Geçtiğimiz günlerde yaşadığımız hafif rahatsızlıkta, dünyanın ve ülkemizin dört bir yanı gibi Ankara'nın her mahallesinden, her hanesinden yükselen dualara layık olmaya çalışıyoruz.

Önce 6'lı masaydı, sonra 7'li, şimdi 9'lu oldu. Bay bay Kemalsen onlarla yürü bizim yanımızda millet var.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ