USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Halkın Parasını Har Vurup Harman Savuran Müsrifler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çukurova Uluslararası Havalimanı açılış töreninde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Halkın Parasını Har Vurup Harman Savuran Müsrifler
10-08-2024 17:18
10-08-2024 17:20
Google News

Erdoğan, Paris'te açılan 'İstanbul Evi'ne da göndermede bulunarak şunları söyledi:

“Hizmete haset etmek olmaz. Hizmet ve eser düşmanlığı yapan muhalefet olmaz. Dünyanın hangi yerine böyle bir muhalefet var. Havalimanından rahatsız olan bir muhalefet olabilir mi? Yatırımı kötüleyerek nereye varmaya çalışıyorsunuz. Hem bu ülkede tek bir dikili ağacınız yok hem bize çağ atlatacak, bizi bir üst lige çıkartacak havalimanı projelerimize laf söylüyorsunuz. Bunun adı siyasi hasetliktir. Burada şunu da vurgulamak isterim. Şayet ülkenin kaynakları ile ilgili cümle kurulacaksa, eleştirilmesi gereken Çukurova Havalimanı değil, halkın parasını Paris’te har vurup harman savuran müsriflerdir.”

Erdoğan, CHP'li belediyelerin borçlarını bir kez daha hatırlatarak, "SGK'ya borç ödemeye gelince kasada para yok, Paris'te keyif çatmaya gelince paranın sınırı yok" ifadelerini de kullandı.

NE OLMUŞTU?

Erdoğan'ın ABD’de yapılan NATO zirvesine heyetiyle birlikte 5 uçakla gittiği ortaya çıkmıştı. CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, bu ziyaretin sadece yakıt maliyetinin 83 milyon lirayı bulduğunu belirtmişti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ