USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir'de vatandaşlara hitap etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gündoğdu Meydanı'nda düzenlenen İzmir mitinginde vatandaşlara hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir'de vatandaşlara hitap etti
29-04-2023 17:53
29-04-2023 17:57
Google News

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle;

Sevgili İzmirliler, sizleri en kalbi duygularımla, hasretle selamlıyorum. Son birkaç gündür doktor tavsiyesiyle programlarıma katılamamıştım. Ankara'dan canlı bağlantı ile katıldığımız programlar oldu. Fakat bugün İzmir'deyiz. Muhteşem bir kalabalık var çünkü gençlik kiminle nasıl yürüyeceğini iyi biliyor. 

"İSTANBUL'DA BUGÜN 360 BİN KİŞİYLE BİR ARADAYDIK"

İstanbul'da TEKNOFEST'te milletimizle buluşarak yeniden programlarımıza geri döndük. İstanbul'da bugün 360 bin kişiyle bir aradaydık. Muhteşem bir katılım vardı, heyecan vardı. Gençlik nerede, nasıl, kiminle yürüyeceğini gayet iyi biliyor.

"TERÖR ÖRGÜTLERİNİN PARLAMENTO UZANTILARIYLA GÖRÜŞME YAPMADIK"

21 yıldır terör örgütlerinin saldırılarından korkmadık, örgütlerin parlemento uzantılarıyla gidip görüşmeler yapmadık. Kardeşlerim, Kandil'in parlementodaki temsilcileriyle kapalı kapılar ardındaa acaba Bay Bay Kemal ne görüştü? Bunu bir açıklasana. İzmir'e böyle birisi yakışıyor mu?

Bu seçim Bay Bay Kemal'i uğurlama seçimi olmalı. Kalan şu iki haftada durmak yok, yola devam. Bugünkü katılımı görünce size inanıyorum. İzmir kararını vermiş, gereğini yapacak. İzmir daha iyisine layık diyor, doğru. Peki İzmir'in büyükşehir belediyesi sende. Her yağmurda İzmir ne hale geliyor? İzmir'e AK Parti'nin getirdikleri ortadayken böyle bir nankörlük olur mu?

İstanbul'dan İzmir'e 7 buçuk saatte geliyorduk, şimdi 3 saat 15 dakika. Şurada Manisa İzmir arası o geçitler neydi? Açtık mı yolları? Bütün bu yolları açan biziz. Göreve geldik, ilk işimiz havalimanı oldu. Menderes Hava Limanı'nı İzmir'e kim yaptı. Bay Bay Kemal, sen neredeydin? Ne varsa yaptık, hala daha yapıyoruz. Sen İzmir'i çamurdan, çöpten kurtaramadın.

Biz hep çalıştık. Daima yolumuza devam ettik. Geçtiğimiz 20 yılda ülkemizin hanesinde asırlara bedel kalkınmaları kazandırdık. Dün Hasan Tahsin'in yürütttüğü mücadele bugün Kızıl Elma ile Atak ile TGC ile devam ediyor.

TCG ANADOLU İZMİR'E GELİYOR

Biz hep çalıştık, yolumuza devam ettik. Son hafta TCG Anadolu, Alsancak Limanı'na geliyor. Gezmeyi ihmal etmeyin. Her zaman bu fırsatı yakalayamazsın. Dedik ki; 'Finali burada yapalım'

İzmir şimdi de Türkiye Yüzyılı'na hazırlanıyor. Türkiye Yüzyılı'nı kimler kuracak? Siz, siz... Gençler ona göre Türkiye Yüzyılı'nı kurmaya hazırlanın. Bu muhteşem katılımı görünce büyük bir güvenle bakıyorum.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ