USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Cumhuriyet Anadolu Lisesi ‘Elektronik Atık Toplama Projesi’nde Bursa 1’incisi oldu

Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Sıfır Atık Projesi kapsamında düzenlenen ‘Elektronik Atık Toplama Projesi’nde il birincisi oldu.

Cumhuriyet Anadolu Lisesi ‘Elektronik Atık Toplama Projesi’nde Bursa 1’incisi oldu
09-06-2023 13:13
09-06-2023 14:13
Google News

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kamu Enerji Yönetim Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği Elektronik Atık Toplama Projesi ile Sıfır Atık Projesi kapsamında, atıkların kontrolünü sağlamak ve gelecek nesillere temiz ve yaşanabilir bir çevre bırakılması hedefleniyor.

Bu kapsamda, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı tüm resmi ve özel kurum ve kuruluşlardan, atık elektrikli ve elektronik cihazları toplayarak geri dönüşümünü sağlamak, çevre ve insan sağlığını korumak, atık miktarının azaltılmasını ve kaynağında ayrıştırılmasını sağlamak amaçlanıyor.

Osmangazi ilçesinde eğitim veren Cumhuriyet Anadolu Lisesi de Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında, 2022-2023 eğitim öğretim yılı Sıfır Atık Projesi, ‘Elektronik Atık Toplama Projesi’nde Bursa birincisi oldu. İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müdürü Süleyman Zihni Şen'e teşekkür belgesi verildi. (DHA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ