USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Osmangazi Belediyesi Meclis Üyesi Avukat Feyyaz Alptuğ Memişoğulları'ndan acı haber

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Büyükşehir ve Osmangazi Belediyesi Meclis Üyesi Hukukçu Feyyaz Alptuğ Memişoğulları , Balat'taki evinde ölü bulundu. Merhum, 11:30'da Osmangazi Belediyesi önünde tören düzenlenecek törenin ardından Yıldırım Bayezid Camisinde kılınıcak öğle namazından sonra defnedilecek.

Osmangazi Belediyesi Meclis Üyesi Avukat Feyyaz Alptuğ Memişoğulları'ndan acı haber
21-08-2024 15:39
21-08-2024 18:36
Google News

Nilüfer ilçesi Balat Mahallesi’nde CHP'den, Bursa Büyükşehir ve Osmangazi Belediyesi Meclis Üyesi olan Avukat Feyyaz Alptuğ Memişoğulları’ın evinden tek el silah sesi geldi. Eşi işe gittikten sonra gelen silah sesini duyan komşuları ihbarda bulundu.

ÖLÜM NEDENİ OTOPSİ RAPORUYLA BELLİ OLACAK

İhbar üzerine Memişoğulları'nın evine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler Memişoğulları'nı başından vurulmuş bir şekilde buldu. Alptuğ'un yaşamına son verdiği iddiaları bulunsa da ölüm nedeni otopsi raporuyla netlik kazanacak.

Memişoğlları'nın cenazesi, savcılık incelemesinin ardından otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olay yerinde yapılan incelemede tabanca ve boş bir kovan bulundu. Soruşturma ise devam ediyor.

Bursa siyasetinde büyük bir üzüntüye neden olan olay üzerine henüz bir açıklama yapılmazken yarın saat 11:30'da Osmangazi Belediyesi önünde tören düzenlenecek törenin ardından Yıldırım Bayezid Camisinde kılınıcak öğle namazından sonra defnedilecek. 

Yaşanan acı olay üzerine Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey yayınladığı mesajda;

"Cumhuriyet Halk Partisi Osmangazi Grup Sözcümüz Feyyaz Alptuğ Memişoğulları’nın hepimizi kahreden vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Hayatını kaybeden Grup Sözcümüze Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve Cumhuriyet Halk Partisi örgütümüze başsağlığı ve sabır diliyorum" ifadelerini kullandı.

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın da bir mesaj Yayınladı: "Birlikte yol yürüdüğümüz, değerli kardeşim, Osmangazi Belediye Meclisi Grup Sözcümüz Feyyaz Alptuğ Memişoğulları’nı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum. Değerli dostum Ahmet Memişoğulları’na, yakınlarına ve Osmangazi Belediye Meclisimize başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı cennet, ruhu şad olsun.

22 Ağustos Perşembe saat 11.30’da Osmangazi Belediyesi önünde yapılacak merasimin ardından öğle namazında Yıldırım Bayezid Cami’den kaldırılacaktır."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ