USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Davutoğlu Ankara saldırısını örnek göstererek...

Başbakan Ahmet Davutoğlu, milletvekilleriyle buluştu. Davutoğlu, AK Partili vekillere hitap etti.

Davutoğlu Ankara saldırısını örnek göstererek...
16-11-2015 14:56
Google News


Başbakan Davutoğlu Fransa'da yaşanan korkunç saldırıyla ilgili konuşurken Ankara saldırısını örnek göstererek eleştirilerde bulundu. Davutoğlu konuşmasında; " Bunun sorumlusu sizsiniz diyen vicdansızlar var ya, şimdi Fransız aydınlarından, Fransız medyasından, Fransız muhalefetinden ders alın." dedi.

Başbakan'ın konuşmasından satır başları şöyle;

* Her türlü teröre karşı ortak tavır alırız.  

* 1 Kasım örnek bir sçeim oldu. Türkiye'ye hizmet yuolunda yeni bir sayfa açıyoruz.

* Sayın Abdullah Gül'ü 11. Cumhurbaşkanı yaptık. Daha sonra milletin iradesiyle Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanı seçildi. 22. dönem grubumuz emuhtıra karşısında dik durmasaydık bugün bu sıralarda oturamayabilirdik. 

* İlkelerimizden en ufak sapma olmadan 4 yasama dönemi geçirdik. 

SALDIRILAR

* Suruç saldırısından sonra bu tepkiyi vermeseydik daha büyük sıkıntılar olabilirdi. Olayın ardından hemen kriz yönetimini başlattık. Açık söylüyorum, net söylüyorum, terör bu toprakların her bir tepesinden, sokağından, şehrinden kaybolana kadar mücadelemiz devam edecek.

* Biz şu talimatı verdik. Mademki terör örgütleri bize karşı harekete geçmiştir. O zaman siz de onları zayıflatıp yok edene kadar mcüadeleden vazgeçmeyeceksiniz. 

* Bunun sorumlusu sizsiniz diyen vicdansızlar var ya şimdi Fransız aydınlarından, Fransız medyasından, Fransız muhalefetinden ders alın." dedi.

*Herhangi bir medyasında bir ceset gördünüz mü? Bir video gördünüz mü? Herhangi bir muhalefet partisinin hükümeti suçladığını gördünüz mü?

*Ankara saldırısında seçim iradesi hedef alınmıştır. Bunu yapanlar sandılar ki seçimi erteleyeceğiz, korkacağız. Ama biz kararlı duruşumuzu koruduk.

"BUGÜN BURADA OLMAYABİLİRDİK"

* 7 Haziran'dan bu yana başımızı dik tutan dava arkadaşlarımıza ön önemlisi de başımızı dik tutmamızı sağlayan milletimize teşekkür ediyorum. Birilerinin yaptığı hesap gibi üzerimizde bir psikolojiyle yeise kapılsaydık bugün burada olmayabilirdik. 7 Haziran'da yeise, 1 Kasım'da ise kibre kavuşmadık. AK Partiayaktaysa Türkiye her daim emniyet içindedir.

* Hepsi blok oluşturmak istediler. Blokları dağıldı. Bizim 257 arkadaşımız ise omuz omuza vererek hiç ayrılmadı, safımız hiç çözülmedi. Bugün burada olamayan 25. dönem milletvekillerimizi saygıyla, muhabbetle anıyorum. Şu veya bu sebeple aramızda olamayanlar var. Onlar yine aşkla çalışmalarına devam ettiler. Teşekkür ediyorum.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ