USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Davutoğlu failleri açıkladı

Başbakan Davutoğlu, Genelkurmay Başkanı Akar'ı ziyareti sonrası yaptığı açıklamada; ''Şu anda olayın failleri konusu, tümüyle aydınlatılmış durumdadır. Bu saldırının Türkiye içindeki bölücü terör örgütü üyeleri ve YPG mensubu bir kişinin birlikte gerçekleştirdiği ortaya çıkmıştır.

Davutoğlu failleri açıkladı
18-02-2016 12:33
Google News

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genelkurmay Başkanı Akar'ı ziyareti sonrası konuştu. Ankara'daki terör saldırısı ile ilgili konuşan Davutoğlu'nun açıklamalarından satır başları şöyle;

Dün yapılan saldırı hem aziz milletimize hem de asker ve sivil memurlarımıza olmuştur. Saldırı sonrası Cumhurbaşkanımızla olayı değerlendirdik. Bakanlarımızla görüşme gerçekleştirdik.

Failler konusu tümüyle aydınlanmıştır.  Kesin bir şekilde, bu saldırının Türkiye içindeki bölücü terör örgütü mensuplarıyla Suriye'den sızan YPG mensubu bir kişinin birlikte gerçekleştirdikleri ortaya çıkmış bulunmaktadır. Bu intihar saldırısını gerçekleştiren Salih Necar isimli, 1992 doğumlu, Kuzey Suriye'de Haseke bölgesindeki Amude şehri doğumludur. Saldırının doğrudan YPG irtibatıortaya konmuştur. 9 kişi gözaltına alınmıştır. 

Bu terör saldırıları milletin devlete olan öz güvenini sarsmak istiyor. Ama hiçbir şekilde bunu başaramayacaktır. Terör saldırıları sonrası omuz omuza vermeliyiz. TBMM kendisine milletin verdiği görevi yerine getirecektir.

Saldırı da YPG'nin bir terör örgüolduğunu ortaya koydu.

HAFTANİN OPERASYONU

Bu terör saldırısı sonrası, operasyonlarımız devam ediyor. Dün, Haftanin kampına hava kuvvetlerimiz yoğun bir operasyonda bulundu. 60-70 civarında, aralarında bazı elebaşlarınında olduğu terörist etkisiz hale getirildi... Bu saldırının bedeli kesinlikle ödetilecektir. Her türlü meşru müdafada dahil, her türlü tedbiri sınırda alacağız

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ