USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Davutoğlu gelişmeleri Başbakanlık Konutu'ndan takip ediyor

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen saldırı sonrası Konya programını yarıda keserek, dün gece Ankara'ya gelmişti.

Davutoğlu gelişmeleri Başbakanlık Konutu'ndan takip ediyor
07-09-2015 18:10
Google News

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen saldırı sonrası, gelişmeleri Başbakanlık Resmi Konutu'ndan takip ediyor

Başbakanlık Resmi Konutu'nda güvenlik zirvesini toplayan Davutoğlu, yaklaşık 2 saatlik bir toplantıyla gelişmeleri güvenlik birimleriyle değerlendirmişti.

Başbakan Davutoğlu, Hakkari'nin Dağlıca bölgesindeki gelişmeleri bugün deBaşbakanlık Resmi Konutu'ndan takip ediyor.Programları kapsamında bugünİstanbul'a gitmesi beklenen Davutoğlu, İstanbul'da gerçekleştireceği programlarını da iptal etti.

Davutoğlu, çalışmalarını Başbakanlık Resmi Konutu'nda sürdürüyor.Öte yandan, Genelkurmay Başkanlığı'ndan dün gece bir açıklama gelmiş, ancak açıklamada şehit ve yaralı sayısına ilişkin bir bilgi yer almamıştı. Genelkurmay'ın bugün yapacağı açıklamayla, şehit ve yaralı sayısına ilişkin bilgi vermesi bekleniyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ