USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Dehşet evinde ne yaşandı? Banyodan çıktığımda herkes kanlar içindeydi...

Mersin'deki dehşet evinden son dakika haberi geldi. Damadı tarafından iki kızı ve eşi öldürülen baba, olay esnasında banyoda olduğunu, silah seslerinin sokaktaki çocukların çata pat sesi sandığını anlattı.

Dehşet evinde ne yaşandı? Banyodan çıktığımda herkes kanlar içindeydi...
04-11-2020 19:33
Google News

Mersin'in Tarsus İlçesinde önceki gün damadı Gültekin Çınar tarafından eşi Nuray Altunay ile kızları Güleser Çınar ile Mislina Yılmaz'ı kaybeden tır şoförü Murat Altunay, korkunç olayın yaşandığı sırada banyoda olduğu öğrenildi. Eşi ile iki kızının cenazesini Adli Tıp Kurumu'ndan alan acılı babanın yakınlarına, "Yoldan gelmiştim. Hep birlikte pasta ve çörek yedik. Sonra banyoya girdim. Sokaktaki çocukların çat pat attığını sandım. Hatta ne kadar çok çat pat attılar dedim. Banyodan çıktığım sırada herkesi kanlar içinde yatarken buldum" dediği öğrenildi.

Olay önceki gün Tarsus'ta yaşandı. PVC işi yapan Gültekin Çınar, boşanmak isteyen ve babaevine giden 3 çocuk annesi Güleser Çınar ile baldızı Mislina Yılmaz ve kayınvalidesi Nuray Altunay'ı evde öldürdükten sonra aynı tabancayla yaşamına son verdi. 4 kişinin cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Anne ve iki kızın cenazesi Murat Altunay ve yakınları tarafından alınıp Tarsus Yenişehir Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

 Eşini ve iki kızını kaybeden 3 çocuk babası TIR şoförü Murat Altunay'ın olay sırasında banyoda olduğu ortaya çıktı. Altunay'ın yakınlarına, "Hep birlikte evde pasta ve çörek yedik. Yoldan geldiğim için banyoya girdim. Bir süre sonra sokakta oyun oynayan çocukların çat pat attığını sandım. Ardı arkasına sesler geliyordu. Kendi kendime ne kadar çok attılar dedim. Banyodan çıktıktan sonra odaya girdiğim an eşimi ve iki kızımı kanlar içinde yerde yatarken gördüm. Gültekin Çınar ise silahı başına dayayıp tetiğe bastı. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın" dediği öğrenildi.

ÇOCUKLAR KORUMA ALTINA ALINDI

Bu arada cenazeleri Murat Altunay ile birlikte almaya gelen Fahrettin Köksal, da "Şiddetli geçimsizlikleri vardı. Bir anda eve gelip ayrılma aşamasındayken bunu yaptı. Üç çocuğu şu an devlet korumasında" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ