USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Devlet Bahçeli'den CHP'ye sert açıklamalar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin genel merkezinde basın toplantısı düzenledi.

Devlet Bahçeli'den CHP'ye sert açıklamalar
23-07-2024 11:21
23-07-2024 11:24
Google News

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Yeni yüzyıl Türkiye için emsalsiz fırsatlarla doludur. Milli birlik ve beraberlik içinde bu fırsatları yakalayacağımız düşüncesindeyim. Milletimizin hassasiyetleri üzerinde oynama yapanlar, çok tehlikeli provokasyonları birer birer sahneye sürmektedir.

Muhalefetin umut bağladığı, bölücülerin ve teröristlerin kukla olarak hizmet ettiği Joe Biden’ın başkanlık yarışından çekilmesi etkileri olacak bir gelişmedir. Sayın Cumhurbaşkanımız ve iktidarını devirme planları yapanların kendileri tasfiye olmaktadır. ABD tazyikiyle güney sınırlarımız boyunca kurulmak istenen terör devletinin bağlantı noktaları, kahraman TSK'nın mücadelesi ve iktidarın dirayetiyle berhava edilmiştir. Hiçbir terör örgütü nefes dahi alamayacaktır. Sürekli operasyon stratejisi başarıya ulaşacak, terörün kökü kazınacaktır. Buna rağmen Mersin'de halay çekip İmralı canisi lehine slogan atan bir avuç şehir eşkıyası ile Diyarbakır'ın sözde Kürdistan olduğunu öne süren hainler bunun sonuçlarına inşallah katlanacaklardır.

Türkiye'nin bölünmesi hususunda kapalı devre iş birliği halinde olan CHP ile DEM ateşle oynadığı malumlarınızdır. Tam bugünlerde CHP Genel Başkanı'nın 'Kürtler ben eşit hissetmiyorum diyorsa onlar eşit hissedene kadar devam edeceğiz' açıklaması yakından tanıdığımız bölücü bir ağızdır. DEM'lenen CHP milli güvenliğimize zarar vermektedir. CHP'nin şifreleri PKK'nın elinde, DEM'in kullanımındadır.

Uluslararası kredi derecelendirme şirketlerinin ekonominin pozitif ivmesini teyit etmesi, ayrıca sevindirici bir gelişmedir. Azalan dış finansman ihtiyacıyla birlikte artan uluslararası rezervler ekonomik dengelenmeyi tetiklemektedir. Türkiye ekonomisi en kötü senaryoların engellemelerine takılmadan hızla ilerleme kaydetmektedir. Toplumun her kesimi büyümenin nimetlerinden elbette istifade edecek, özellikle istismar edilen emeklilerimiz hak ettikleri sosyal, ekonomik ve insani seviyeye ulaşacaklardır.

CHP'nin tek yaptığı bol keseden atıp tutmaktır. Üstelik parti içi gerilim ve hesaplaşmalar CHP yönetimini sürekli zora sokmakta, gündemi değiştirme hevesi de kursaklarına kalmaktadır. Krizlerin, kulislerin ve kutuplaşma dalgalarının partisi CHP'dir. CHP başkanının tarihin en ağır ekonomik krizinin yaşandığını iddia etmesi ülkesine itibar etmeyen bir siyasetçinin deli saçmasıdır.

Kıbrıs sadece üzerinde hayat sürülen bir ada değil, Türk milletinin tarih ve şehitlik, kardeşlik, var oluş anıtıdır. Kıbrıs, muhterem ceddimizin göz nurudur. 50 yıl önceden adadan yükselen çığlıklara, kardeşin kardeşe çağrılarına seyirci kalamazdık. Nitekim Türkiye Cumhuriyeti garantörlük hakları temelinde 20 Temmuz 1974 sabahı Ayşe'yi tatile, kahraman TSK'yı da Kıbrıs'a göndermiştir. 20 Temmuz 1974'te Kıbrıs Türk'ünün gözyaşları silinmiştir, ağıtları dindirilmiştir.

Geçen günlerde Güney Kıbrıs'ı ziyaret eden Yunanistan Savunma Bakanı'nın 50. yıl kutlamalarını karalamak için 'Kıbrıslı Türklerin utanç şenlikleri' iftirası atması, TSK'nın varlığından rahatsızlığını telaffuz etmesi kabalık, korkaklık, su katılmamış küstahlık olarak değerlendirilmelidir.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ