USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Devran döndü

Caner Erkin, evliyken Asena Atalay yüzünden sıkıntılar yaşadı. Yıldız futbolcu, yeni aşkı Şükran Ovalı’yla adeta yeniden doğdu. Evlilik boyunca kraliçeler gibi yaşayan Atalay’ın ise eski hayatından eser kalmadı!

Devran döndü
09-09-2016 14:00
Google News

İtalya'nın İnter takımından Beşiktaş'a kiralık olarak gelen Caner Erkin, hayatında yepyeni bir sayfa açtı... Şükran Ovalı'yla aşk yaşayan yıldız futbolcu, Asena Atalay'la evli olduğu dönemde eski eşinin şarkıcı Berkay'la yaptığı kaçamak yüzünden zor günler geçirmişti. O dönem Fenerbahçe'de top koşturan futbolcu, taraftarın da eşine tepki göstermesi sonucu iyice bunalmıştı. Ancak yıldız futbolcu, kötü günleri geride bıraktı. Şu sıralar hem futboluyla göz dolduran hem de aradığı aşkı Ovalı'da bulan Caner Erkin'in artık yüzü gülüyor.

İLK KEZ EL ELE POZ VERDİLER
Bugüne kadar sadece sosyal medyada birlikte fotoğraf paylaşan gözde çift, önceki gün Zorlu'da ilk kez el ele poz verdi. Öncelikle İstanbul Morini Cafe'de baş başa akşam yemeği yiyen ikili, daha sonra ise Beymen'den alışveriş yaptı. Alışveriş keyfinin ardından çıkışta araçlarını bekleyen ünlü çiftin mutluluğu adeta gözlerinden okunuyordu. Futbolcunun neşeli hali "Şükran, Caner'e yaramış" dedirtti.

KREDİSİ BİTTİ!

Asena Atalay, önceki gün Şükran Ovalı ile Caner Erkin'in mutluluk pozu verdiği Zorlu'da tatsız bir olay yaşadı. Evli olduğu dönemde lüks yaşantısı ve milyonluk spor arabalarıyla dikkat çeken Asena Atalay, boşandıktan sonra eski günlerini mumla arar oldu. Erkin'in limitsiz kredi kartıyla alışveriş yapan tasarımcı, evlilik bitince de "Caner'den hiçbir şey talep etmedim. Ceketimi aldım çıktım" demişti. Asena Atalay, lüks yaşamını boşandıktan sonra da sürdürmek isteyince evdeki hesap çarşıya uymadı. Geçtiğimiz hafta Zorlu'daki Louis Vuitton mağazasına uğrayan Atalay, iddiaya göre beğendiği bir çantayı alıp kasaya yöneldi.

ÇANTAYI ALAMADI!
Ödemeyi kendi kredi kartıyla yapmak isteyen tasarımcı, sürprizle karşılaştı. Atalay'ın kredi kartının limiti 6 bin dolarlık (yaklaşık 18 bin lira) çantayı almaya yetmedi. Limitinin yetmediğini gören tasarımcı, iddiaya göre çantayı almadan mağazadan ayrıldı...

(TAKVİM)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ