USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Djokovic zorlanmadan çeyrek finalde

Favorilerin bir bir elendiği Miami'de dünya 1 numarası Novak Djokovic yoluna set vermeden devam ediyor. Sırp raket, Dominic Thiem'i eleyerek çeyrek finale çıktı

Djokovic zorlanmadan çeyrek finalde
30-03-2016 18:05
Google News

Avusturya'nın yükselen yıldızı Dominic Thiem ile karşılaşan Novak Djokovic, 6-3 ve 6-4'lük setlerle geçerek adını çeyrek finale yazdırdı.

Miami'de 5 kez şampiyonluğa ulaşan deneyimli raket, rölantide bir oyun oynamasına rağmen kritik puanlarda hata yapmayarak iki sette sonuca gitti. Maç boyunca sadece 6 winner puanı kazanan Djokovic, 34 basit hata yaptı. Farkı yaratan nokta ise servisler oldu. Sırp raket maç boyunca servislerinden 102 kez puan çıkarırken, Thiem ise sadece 59 kez puan çıkarabildi.

Maçın son oyunu ise uzun süre hatırlanacak bir mücadeleye sahne oldu. 15 dakika süren son servis oyununda 5. maç sayısında sonuca giden Djokovic, çeyrek finalde 7 numaralı seri başı Tomas Berdych ile eşleşti. Çek rakibiyle oynadığı 24 maçın 22'sini kazanan Djokovic, oynanan son 9 maçta korttan galibiyetle ayrıldı.

Dimitrov'un sürprizi uzun sürmedi
Andy Murray'i eleyerek turnuvanın büyük sürprizlerinden birini yapan Grigor Dimitrov 4. turda Gaeş Monfilsengeline takıldı. İlk seti 7-6(5) kazanan Bulgar raket, kalan setleri 6-3 kaybederek çeyrek final vizesini Monfils'e verdi. Fransız tenisçinin sıradaki rakibi Kei Nishikori. Bautista Agut'u 6-2, 6-4 ile zorlanmadan geçen dünya 6 numarası, Monfils ilse bugüne kadar yaptığı iki karşılaşmayı da kazandı. 

TRT Spor

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ