USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Doruk Akademi yeni dönem için çalışmalara başladı

Cansel ORUÇ/BURSA,(DHA)-BURSA'da Doruk Hastaneleri’nde çalışanların kişisel gelişimini desteklemek ve çalışan-hasta iletişimini güçlendirmek amacıyla kurulan, Doruk Akademi’nin yeni dönem çalışmaları, Doruk Nilüfer Hastanesi??

Doruk Akademi yeni dönem için çalışmalara başladı
29-12-2022 11:20
Google News

Cansel ORUÇ/BURSA,(DHA)-BURSA'da Doruk Hastaneleri’nde çalışanların kişisel gelişimini desteklemek ve çalışan-hasta iletişimini güçlendirmek amacıyla kurulan, Doruk Akademi’nin yeni dönem çalışmaları, Doruk Nilüfer Hastanesi’nde yapılan ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ömer Yavuz Namlı’nın katıldığı toplantıda gözden geçirildi. Yaklaşık 1,5 sene önce faaliyetlerine başlayan ve bugüne kadar 120 eğitim semineri düzenleyen Doruk Akademi’nin, yeni eğitim konusu kurum kültürünün çalışanlara aktarılması olarak belirlendi.
Kısa süre sonra hizmete açılacak olan Doruk Nilüfer Hastanesi'ndeki toplantıya, Doruk Akademi bünyesinde eğitimci olarak görev alan Uzm. Dr. Seval Özdemir, Uzm. Dr. Meltem Öner, Uzm. Dr. Sabahattin Karakaya, Dyt. Gülnihal Topal, Dyt. Zülal Mutlu, Psk. Irmak Aygül, Psk. Merve Mutluç, Başheşire Yardımcısı Merve Nur Özgel, Hastane Yöneticisi Merve Aydın ile Nilüfer Hastanesi Genel Müdürü Uzm. Dr. Ayhan Kalyoncu ve Doruk Yıldırım Hastanesi Başhekimi Dr. Cemal Turhan katıldı. Toplantıda konuşan Doruk Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ömer Yavuz Namlı, “Doruk isminin Bursa’da büyük bir marka haline gelmesinin en önemli sebebi hasta odaklı ve kaliteli sağlık hizmeti sunmaya gösterdiğimiz özendir” dedi. Doruk Hastaneleri olarak çalışanlarının eğitimini önemsediklerini ve bu nedenle Doruk Akademi’nin büyük bir görev üstlendiğini belirten Dr. Ömer Yavuz Namlı, kısa süre içerisinde açılacak olan Doruk Nilüfer Hastanesi'nde, birisi ameliyathanelerden canlı görüntü ve ses aktarımı özelliğine sahip konferans salonu olmak üzere, 5 eğitim ve toplantı salonunun yer aldığını ve açılışla birlikte tüm çalışanların hizmet içi eğitimlerini bu salonlarda gerçekleştireceklerini söyledi.
Toplantıdan sonra Doruk Akademi üyeleri inşaatı tamamlanan ve açılmak için gün sayılan Doruk Nilüfer Hastanesinde tanıtım turu gerçekleştirdi. (DHA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ