USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Dövize karşı kampanyaya BTB'den destek…

Dolar kurundaki artışlar nedeniyle “Döviz meselesi çıkardılar dolar şöyle oldu böyle oldu. Yastığının altında doları olanlar gelsin parasını altına dönüştürsün. Gelsin parasını TL'ye dönüştürsün. Bu adımı attığımız sürece birilerinin oyunu da bozulacaktır” diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın döviz bozdurma çağrısının ve bu çağrısını tekrarlamasının ardından Bursa Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, “Bursa Ticaret Borsa olarak kaynaklarımızı kendi paramızda tutuyoruz diğer sivil toplum kuruluşlarının da TL’ye dönmelerini öneriyoruz” dedi.

Dövize karşı kampanyaya BTB'den destek…
05-12-2016 13:43
Google News

Döviz bozdurma çağrısını yineleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısına tüm kurumların uyması gerektiğini hatırlatan Matlı, “Milli bir konu olan bu hususta ortak hareket eder ve kararlılığımızı gösterirsek TL’nin yine güçlü hale gelmesini sağlayabiliriz” şeklinde konuştu.

MATLI: ÜYELERİMİZİN DÜŞÜK FAİZLİ UZUN VADELİ KREDİ KULLANMALARINA YARDIMCI OLABİLİRİZ

Bursa Ticaret Borsası Yönetimi olarak üyelerinden gelecek talep doğrultusunda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin de uyguladığı ‘nefes kredisi’ kapsamında kendilerinin de yer alabileceklerini söyledi.

Matlı, “Bursa Ticaret Borsası olarak biz de üyelerimizin ihtiyaç duyması halinde TOBB’un yaptığı anlaşma çerçevesinde anlaşmalı bankalara kaynaklarımızı aktarabilir ve üyelerimizin 100 milyon TL’lik bir kaynağı düşük faizli uzun vadeli kredi olarak kullanmalarına yardımcı olabiliriz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ