USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Ece Erken Bircan Bali Beyaz TV Söylemezsem Olmaz'dan kovuldular iddiası

Ece Erken Bircan Bali Beyaz TV Söylemezsem Olmaz'dan kovuldular iddiası
09-03-2020 00:18
Google News

Ece Erken Bircan Bali Beyaz TV Söylemezsem Olmaz'dan kovuldular iddiası olay oldu!
 Beyaz TV'de ekranlara gelen 'Söylemezsem Olmaz' programının sunucularından Ece Erken'in, Beşiktaşlı eski yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile ilişkisi ortaya çıktı! Gündeme bomba gibi düşen bu olaydan sonra Erken'in işine son verildiği iddia edildi.

Söylemezsem Olmaz'da Bircan Bali ile birlikte sunuculuk yapan güzel sunucu Ece Erken, eski Beşiktaş yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile ilişkisi ortaya çıkmış, magazin kamuoyunda bomba etkisi yaratmıştı. Erken, sevgilisinin aylar önce boşanma davası açtığını öne sürerek kendisini savunmaya çalıştı. 
 
Şafak Mahmut Yazıcıoğlu’nun 15 yıllık eşi ve iki çocuğunun annesi Benan Hanım da yaklaşık 3 ay önce bu ilişkiden haberdar oldu. Benan Mahmutyazıcıoğlu, Erken'in sözlerinin ardından kocasıyla birlikte pozlarını paylaşarak Erken'in iddia ettiği tarihlerde ayrılığın olmadığını açıkladı.
 Ece Erken’in yasak aşk iddialarını gündeme gelmesinin ardından 'Söylemezsem Olmaz' programından kovulduğu öne sürüldü. Söylemezsem Olmaz programının diğer sonuncusu olan Bircan Bali de bundan sonra programda olmayacak.



"Ece Erken'den iddialara dair açıklama geldi": Sosyal medyada bu iddiaların yayılmasının ardından ünlü sunucu Ece Erken hemen bir paylaşım yaptı. Erken, iddiaları yalanlarken pazartesi Bircan Bali ile yayında olacaklarını söyledi ve şunları yazdı: 



"Asılsız dedikodulara inanmayın. Bir de kendi yazdıkları senaryolara inananlar var; isim bile bulmuşlar tövbe tövbe..."

Ece Erken Kimdir? 

 1 Mayıs 1978 tarihinde Çorlu’da doğdu. Aslen Samsun’ludur. Babası subay olduğundan tayinlerden dolayı Ağrı, Ankara, Kıbrıs gibi çeşitli yerlerde yaşadı.

Sunuculuk kariyerine 12 yaşında, Kıbrıs’ta Bayrak Radyo Televizyonunda başladı. Sonra sırasıyla; Ankara’da Radyo Vizyon’da ve Radyo Genç’te çalıştı. 
Televizyonculuk kariyerine ilk Star Tv’de başladı. Daha sonra, Kanal 6, Number One TV, Genç TV’de çalıştı. 4 yıl Show TV’de program yaptı. Kanal 1'de sunuculuk yaptı.
ATV'de “Mavi Şeker” adlı programın sunuculuğunu yaptı. ATV'de Enbe Orkestrası ile birlikte “Enbeyaz Geceler” adlı programın sunuculuğunu yaptı. FOX TV'de "Aç Aç Kazan" adlı programı sundu. 

Ece Erken, 1 Eylül 2008 tarihinde Tuncer Öztarhan ile evlendi. 2009'da boşandılar. 24 Haziran 2014 tarihinde Serkan Uçar ile İzmir'de evlendi. 7 Nisan 2015'te Eymen isminde bir oğlu oldu. 22 Ekim 2015 tarihinde boşandı.


Bircan Bali Kimdir? 

Bircan Bali, 4 Ocak 1988 tarihinde dünyaya geldi. Muğla Üniversitesi'nden mezun olan Bircan Bali, 6 Temmuz 2013 tarihinde Şenol İpek'le evlenmiştir. 
Muğla Üniversitesi’nden mezun olmuştur. 2017 yılında Söylemezsem Olmaz programında, "Kocam beni kesin aldatmıştır" açıklaması ile uzun süre gündemde kalmıştır. 
Geçtiğimiz sene Şenol İpek ile boşanma kararını sosyal medya hesabından paylaştığı video ile duyuran Bali, Ömer Gezen ile aşk yaşamaya başladı.
Beyaz TV'de yayımlanan 'Söylemezsem Olmaz' adlı magazin programının sunuculuğunu yapan Bircan Bali, Avukat Ömer Gezen ile Eylül ayında nikah masasına oturdu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ