USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BÄ°ST 0.000
Magazin

Ece Erken, öldürülen Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun doğum gününü kutladı: Elbet kavuşacağız

Sunucu Ece Erken, ocak ayında silahlı saldırıda öldürülen eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun doğum günü nedeniyle bir açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından Mahmutyazıcıoğlu ile çektirdiği fotoğrafları paylaşan Erken, "İçimde korkunç bir boşluk var. Keşke son kez sarılabilseydim, elbet kavuşacağız" ifadelerini kullandı.

Ece Erken, öldürülen Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun doğum gününü kutladı: Elbet kavuşacağız
13-07-2022 15:04
Google News

Ece Erken'in eÅŸi Åžafak MahmutyazıcıoÄŸlu, YeÅŸilköy'de sahibi olduÄŸu restoranda 27 Ocak akÅŸamı uÄŸradığı silahlı saldırı sonucu yaÅŸamını yitirmiÅŸti. EÅŸinin ölümüyle zor günler geçiren Ece Erken, MahmutyazıcıoÄŸlu'nun doÄŸum gününde duygusal bir paylaşım yaptı.

"KEÅžKE SON BÄ°R KEZ SARILABÄ°LSEYDÄ°M"

Zor günleri oÄŸlu Eymen ile geçiren Ece Erken, Instagram hesabından eÅŸiyle çektirdiÄŸi fotoÄŸrafları yayınlayarak ÅŸu notu düÅŸtü: "Bugün 13 Temmuz... Canım eÅŸimin doÄŸum günü. Hayat ne kadar devam ediyor gibi görünse de korkunç bir boÅŸluk var içimde ve hiçbir zaman geçmeyecek bir boÅŸluk... Çok özlüyorum... Birlikte yaptığım ÅŸeylerde artık tek başımayım, aslında ölüm geride kalanlar için... KeÅŸke son kez sarılabilseydim... O kadar çok keÅŸkem var ki ne söylesem hep eksik... Hasretle, özlemle anıyorum Åžafak'ımı... Ä°yi ki doÄŸmuÅŸsun, iyi ki senin gibi adam gibi adamı tanımışım. Beni eksik bırakıp gittin Åžafak'ım, elbet kavuÅŸacağız.

Şarkıcı Demet Akalın da arkadaşının paylaşımına "Canım Ece'm her zaman yanındayım" yorumunu yaparak, Erken'e destek oldu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete ManÅŸetleri
PUAN DURUMU TÃœMÃœ