USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Edebali: "Saldırılar, bizi daha fazla kenetliyor"

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Mardin’deki terör saldırısı sonucu şehit olan askerlere Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm Türkiye’ye başsağlığı diledi.

Edebali:
16-04-2016 18:57
Google News

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Mardin’in Savur İlçesi'nde devriye görevi yapan askeri zırhlı aracın geçişi sırasında mayın patlatması sonucu şehit olan Bursalı Jandarma Uzman Çavuş Sinan Yaylı ve 3 silah arkadaşı için taziye mesajı yayımladı.

Hiçbir gücün Türkiye’nin birlik ve beraberliğini bozamayacağını belirten Başkan Edebali, “Aziz vatanımızda, necip milletimizin arasına nifak tohumu ekmek isteyenler dün olduğu gibi bugün de mahkûm olacaktır” dedi. Türkiye’de yaşayanları birbirine düşürmek isteyenlere verilecek en doğru yanıtın omuz omuza durarak, birbirimize kenetlenmek olduğunu da belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali "Nerede olursa olsun, insanların canını hedef alan bu eylemleri şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Terör insanlığa karşı işlenmiş bir suçtur. Tüm ülkeler teröre karşı birlikte hareket etmelidir” dedi.

Saldırıda şehit olan BursalıJandarma Uzman Çavuş Sinan Yaylı ve görev arkadaşlarına Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır dileyen Başkan Edebali, mesajını “Bu duygu ve düşüncelerle ülkemize, milletimize ve birliğimize yönelen canice saldırıları bir kez daha kınıyor, terörü lanetliyorum” sözleriyle sonlandırdı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ