USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Edremit’te cami protokolü imzalandı

BALIKESİR’İN GAZİCELAL MAHALLESİNDE CAMİ YAPILMASI AMACIYLA EDREMİT KÖRFEZ ULU CAMİİ VE KÜLLİYESİ YAPTIRMA VE YAŞATMA EĞİTİM KÜLTÜR DERNEĞİ İLE EDREMİT İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI.

Edremit’te cami protokolü imzalandı
02-01-2023 13:08
Google News

Balıkesir’in Gazicelal Mahallesinde cami yapılması amacıyla Edremit Körfez Ulu Camii ve Külliyesi Yaptırma ve Yaşatma Eğitim Kültür Derneği ile Edremit İlçe Müftülüğü arasında işbirliği protokolü imzalandı.


Edremit Gazicelal Mahallesinde önemli bir ihtiyacı karşılayacak olan cami inşası için hazırlanan işbirliği protokolü Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş’ın ev sahipliğinde, İl Müftüsü Celal Sürgeç, Edremit İlçe Müftüsü Sıddık Durmuş ve Dernek Başkanı Muhammet Lütfü Karamanoğlu’nun katılımıyla protokol imza töreni gerçekleştirildi.


Protokol imza töreninde açıklamalarda bulunan Kaymakam Odabaş; “Sayın Valimizin destekleriyle bugün bu sürece getirdiğimiz camimizin ilçemize kazandırılmasında hayırsever halkımızın da desteği önemlidir. İnşa edilecek bu önemli eser, sadece bir ibadet alanı değil aynı zamanda sosyal alanları da ihtiva edecektir, İlçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ