USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Eğlencenin adı funtolia

“Aile Eğlence ve Yaşam Merkezi” konsepti ile Endülüs Park AVM teras katta bulunan Funtolia, görkemli açılış töreni ile açıldı. “Eğlencenin yaşı yok” sloganı ile yola çıkan ve her yaşa hitap etme özelliğine sahip Funtolia, Bursalıların eğlence anlayışını değiştirecek.

Eğlencenin adı funtolia
20-12-2016 13:42
Google News

Türkiye’de ve Bursa’da ilklere imza atan tematik oyun parkının da içinde bulunduğu Funtolia’nın açılışına Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, BTSO Başkanı İbrahim Burkay, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Ardahan Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, Özdilek Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, BTSO Yönetim Kurulu Üyeleri, STK başkanları ve üyelerinin yanı sıra Bursa protokolü ve iş dünyası ilgi gösterdi.

ZDN Grup A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Özden Özdemir, “Türkiye’de ilklerin bir araya geldiği, ailelerin tercih edeceği, tematik bir eğlence merkezi hayalimizi gerçekleştirdik” dedi. Çocukların bu alanda eğlenerek fiziksel aktiviteler yapabileceklerini ifade eden Özdemir, Funtolia’nın Bursa’ya değil Bursa dışından gelen konuk ve turistler için de bir cazibe alanı olduğunun altını çizdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ