USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Elazığ'da kaza: 6 yaralı

Elazığ-Diyarbakır Karayolu'nda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, orta refüjü geçerek karşı yönde park halindeki bir başka otomobile çarptı. Kazada 1'i çocuk, 6 kişi yaralandı.

Elazığ'da kaza: 6 yaralı
20-10-2015 22:50
Google News

Kaza, Diyarbakır Karayolu'nun 5'inci kilometresinde bulunan Paşa Konağı önünde meydana geldi. Elazığ'dan Diyarbakır istikametine giden Elif Ateş yönetimindeki 21 AJ 882 plakalı otomobil, önündeki kamyonu sollamaya geçtiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek, orta refüjü de geçerek, karşı yönden gelen yolda, park halindeki 35 TIG 92 plakalı başka bir otomobile çarparak durabildi.

Park halindeki otomobil sürücüsü Oktay Bezekçi ve 3 yaşındaki kızı kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, otomobil içersinde sıkışan 4 kişi Elazığ İtfaiyesi ve UMKE ekipleri tarafından çıkarılarak 112 sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Paşa Konağı Tesisi'nin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüde, Elif Ateş'in kullandığı 21 AJ 882 plakalı otomobil Diyarbakır, istikametine seyir halinde iken, önündeki kamyonu solladığı sırada orta refuje çarptıktan sonra süratli bir şekilde kamyonun önünden geçişi saniye saniye görülüyor. Biri çocuk 6 kişinin yaralandığı kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ