USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Ello Güzellik Merkezi'nde bahar semineri

Ello Güzellik Merkezi, Bursalı hanımların kişisel bakımlarına katkı sunmaya, güzelliklerine güzellik katmaya devam ediyor.

Ello Güzellik Merkezi'nde bahar semineri
08-04-2019 14:04
Google News

BİRSEN CİNGÖZ bursa.com

Ello Güzellik Merkezi, açıldığı günden bu yana alanında ilgi odağı olurken, kişisel bakım ve güzelliğine önem veren hanımların uğrak noktası olma özelliğini de taşıyor.

Bünyesinde sunduğu kalıcı makyaj, cilt bakımı, lazer epilasyon, manikür ve pedikür uygulamaları ile protez kaş, kirpik, selülit masajı gibi pek çok hizmetle müşterilerine hizmet sunan Ello Güzellik Merkezi’nde Bahar Semineri gerçekleşti.

06.04.2019 tarihinde Dr. Mesut Ayyıldız, Uzman Estetisyenler Bilge Fırat, Hasan Duvak ve Selin Yıldız ile gerçekleşen seminerde katılımcılar bilgilendirildi.

ENDOPEEL NEDİR?

Son yıllarda Avrupa ve Amerika’da kullanımı gittikçe artan yüz ve boyun bölgesi öncelikli olmak üzere vücudun çeşitli bölgelerinde de uygulanan sarkmaları azaltıcı tıbbi bir lifting yönteminin adıdır.

Sağlık Bakanlığı onaylı ve CE belgeli olarak patentli bir ürün olan ENDOPEEL; kas tonusunun geriminin artmasını sağlayarak ciltte oluşturduğu gerginlik sonucu sarkma ve kırışıklıkları azaltmaktadır. Ayrıca FDA onayı gerekli hazırlıklar ve girişimler yapılmış olup yakın zamanda da onayın alınması beklenmektedir.

Hızlı yüz ve vücut liftingi amaçlı kullanılan medikal bir ürün olup yerçekimi etkisiyle güçsüz kalan ve sarkan kasları güçlendirmek amaçlı uygulanır. Endopeel; kas lifleri arasındaki boşluğu doldurur ve kasta oluşan boyut değişiklikleri ile cilt sıkılaşması sağlanır.

COLLAGEN LİFT NEDİR?

Kolajen, vücutta tek başına en bol yapısal bileşen bulunduran proteindir. Vücudun formunu koruyan matrisi sağlar ve özellikle cildin sıkılığını, elastikiyetini ve yapısını korur. Yaşlandıkça kolajen üretimi yavaşlar, bu da ciltte dolgunluk kaybına ve kırışıklıklarda artışa neden olur.

Collagen, sindirim sistemi yoluyla kolaylıkla emilir ve cilde kolaylıkla erişebilir hale getirilir; bu nedenle, Collagen Lift Paris, toplam vücut kolajenini arttırmayı ve cildin yaşlanma belirtilerini tersine çevirmeyi mümkün kılar.

DERMAPLUS MD CİLT BAKIMI NEDİR?

Cildi Hazırlama: Cildi profesyonel tedavilere hazırlamak için, doğru cilt analizinin ardından cildin ihtiyacına uygun nemlendirici ve koruyucu ürün kullanmak önemlidir.

Profesyonel Tedaviler: Yeni jenerasyon medikal peelingler ile kişiye özgü tedavi protokolleri profesyoneller tarafından uygulanarak tedavinin doğru sonuçlanmasına yardımcı olur.

İdame Ev Bakım ve Uygulaması: Daha sağlıklı ve genç görünüm için ev bakım ürünleri, tedaviye yardımcı olması adına önemlidir.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ