USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Emine Civanoğlu yaşamını yitirdi

Bursa medyasının, iş dünyasının yakından tanıdığı başarılı reklamcı Emine Civanoğlu yakalandığı hastalıktan kurtulamayarak yaşama veda etti.

Emine Civanoğlu yaşamını yitirdi
23-08-2024 19:19
23-08-2024 19:36
BURSA
Google News
H. Gül KOLAYLI
Bursa medyasında uzun yıllar çalışan Kreatif Metin Yazarı Emine Civanoğlu bir süredir tedavi gördüğü hastalıktan kurtulamayarak erken yaşta yaşama veda etti. Bir süredir İngiltere'de yaşayan Civanoğlu, bugün öğle namazında Bursa Mustafakemalpaşa'da son yolculuğuna uğurlandı. 
Edinilen bilgiye göre Emine Civanoğlu hastalığı ile gündeme gelmek istemeyerek gizli tutmuştu. Uzun yıllar Medya S başta olmak üzere Bursa'daki çeşitli ajanslarda ve medya kuruluşlarında çalışan Emine Civanoğlu'nun kaybı ailesia, meslektaşları, geçmişteki ve mevcut çalışma arkadaşları arasında üzüntüyle karşılandı. 
EMİNE CİVANOĞLU KİMDİR
Kreatif Metin Yazarı. Anadolu Üniversitesi’nde Sosyoloji eğitimi aldı. Uzun yıllar metin yazarlığı, radyo programcılığı, köşe yazarlığı ve dergi editörlüğü yaptı. 2005 yılından itibarean reklam ajanslarında yazar, kreatif direktör, stratejist olarak görev yaptı. Konumlandırma, hedef kitle analizi, odak grup planlamaları, isim, ambalaj stratejisi, iletişim tonu, sponsorluk ve fayda politikaları dahil olmak üzere pek çok markanın başlangıcından itibaren yol haritasını belirledi ve iletişimini yönetti. Yerel yönetimlerin sanat ve eğitim programları kapsamında Reklam Yazarlığı ve Yaratıcı Yazarlık dersleri verdi. 2010, 2011, 2012 yıllarında Canlı Kırmızı’da birinci oldu. 2013 yılında Kırmızı Bölge Ödülleri’nin jürisinde yer aldı. TİM (Türkiye İhracatçılar Meclisi) çatısı altındaki pek çok birlik için yurt dışındaki pazarlara yönelik iletişim planlamaları yaptı ve kampanyalar yürüttü. Londra’da ve İstanbul’da reklam ajanslarıyla remote çalışması gerçekleştirdi. Meme kanseri olan Emine Civanoğlu bu nedenle erken yaşta yaşama veda etti. 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ