USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Emir Preldzic'ten ilk sezon itirafı

Darüşşafaka Doğuş’un yıldız oyuncusu Emir Preldzic, "Euroleague’deki ilk yıl gerçekten çok zor. Hakemler bile size farklı bakıyor" açıklamasında bulundu.

Emir Preldzic'ten ilk sezon itirafı
24-03-2016 14:32
Google News
Uzun yıllar Fenerbahçe'de oynadıktan sonra bu sezon Darüşşafaka'nın yolunu tutan Emir, bu sezon takım halinde tecrübe kazandıklarını söyledi. Milli oyuncu,"Biz Euroleague tecrübesine sahip oyunculardan oluşan bir takımız. Ama başlangıçlar kolay değildir. Hele yeni kurulmuş bir takımla Euroleague’deki ilk sezonda bu başarılara ulaşmak hiç de kolay değil. Öncelikli hedefimiz Top 16’ya yükselmekti ve bu hedefi gerçekleştirecek kadar iyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Önümüzdeki yıl çok daha iyi olacağımıza eminim" dedi.
"Kaybeden taraf olduk"
Top 16'da başa baş giden maçları kaybetmelerinde de bu faktörün önemli rol oynadığını vurgulayan Preldzic, "Euroleague’deki ilk yıl gerçekten çok zor. Hakemler bile size farklı bakıyor. Skorda maçlar söz konusu olduğunda bazen kazanırsınız, bazen kaybedersiniz. Biz maalesef bu sene kaybeden taraf olduk" yorumunu yaptı. 
Emir Preldzic, bu sezon Euroleague’de 18 maçta ortalama 18 dakika süre alarak, 4,2 sayı, 3,6 ribaund, 3,1 asist, 0,5 top çalma ortalamalarıyla oynadı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ