USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Emniyet'te atama ve yer değiştirme yönetmeliği bir kez daha değişiyor!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Emniyet Hizmetleri Sınıfı Mensupları Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği konusunda yeni bir çalışma yapılması yönünde talimat verdi. Çalışmayı, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş başkanlığında bir ekip yürütecek.

Emniyet'te atama ve yer değiştirme yönetmeliği bir kez daha değişiyor!
02-04-2022 18:55
Google News

Ramazanın ilk sahurunu Ankara'nın Mamak ilçesinde polis ve bekçilerle yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yönetmelikle ilgili "Arkadaşlarımızla yaptığımız değerlendirmeler ve bu çerçevede daha neler yapılabilir diye konuşulduğunda şöyle bir şey daha ortaya çıktı, doğuyu bir bölge, batıyı bir bölge olabilecek şekilde çalışmanın Emniyet Genel Müdürümüz, ilgili arkadaşlarımız tarafından yapılması hususunda karara vardık." açıklamasını yaptı.

EGM MÜDÜRÜ BAŞKANLIĞINDA YÜRÜTÜLECEK

Emniyet personelinden gelen talepler doğrultusunda, İçişleri Bakanı Soylu'nun talimatı ile başlatılan çalışma ile yönetmelik değerlendirmeye alındı. Çalışma, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş'ın başkanlığında, Personelden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve Personel Dairesi Başkanı ile ilgili personel tarafından yürütülecek.

GÖREV YERLERİ DÖRT GRUBA ÇIKARILMIŞTI

16 Mart 2022 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanan yeni yönetmelikte, görev yerleri 2 bölgeden 4 gruba çıkarılmıştı. Mevcut uygulamadaki 1. Bölge (Batı) ve 2. Bölge (Doğu) olarak iki bölgeye ayrılan iller; kendi arasında 2 gruba ayrılmış, iller toplam 4 grupta sınıflandırılmıştı. Uygulamaya 01.01.2024 tarihinden itibaren kademeli olarak geçiş yapılması öngörülmüştü.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ