USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Ensesine yorgun mermi isabet eden 18 yaşındaki genç, 2 santimle ölümden döndü

Hatay’ın kırıkhan ilçesinde hava atılan yorgun merminin isabet ettiği 18 yaşındaki yunus emre yavuz, ölümden 2 cm kala kurtuldu.

Ensesine yorgun mermi isabet eden 18 yaşındaki genç, 2 santimle ölümden döndü
25-10-2024 08:58
Google News

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde yorgun merminin ensesine isabet ettiği 18 yaşındaki Yunus Emre Yavuz, geçirdiği ameliyat ve gördüğü tedavinin ardından taburcu edildi. İş yerinde arkadaşlarıyla oturduğu esnada mermi isabet eden Yavuz, şah damarına 2 santimetre mesafeye isabet eden mermiyle ölümden döndü.


Kırıkhan ilçesi Mimar Sinan Mahallesi’nde yaşayan 18 yaşındaki Yunus Emre Yavuz, işyerinde çalıştığı esnada mola vererek arkadaşlarıyla dinlenmeye başladı. Arkadaşlarıyla sohbet ettiği esnada öne doğru eğilen Yavuz’un ensesine nereden geldiği belli olmayan mermi isabet etti. Aniden ensesinde ağrı hisseden Yavuz, yere yığılmasıyla arkadaşları tarafından hastaneye götürüldü. Hastanede yapılan müdahalelerde Yavuz’a ensesine mermi isabet ettiği tespit edildi. Geçen Pazartesi günü ameliyat olan Yavuz’un ensesindeki mermi 40 dakikalık ameliyatla çıkarıldı. Hastaneden taburcu edilen Yavuz’un sağlık durumu gün geçtikçe iyiye gidiyor. Polis ekipleri de konuyla ilgili inceleme başlattı. “Eğildiğim anda merminin düşmesi bir oldu ve sanki biri sertçe sopayla vurmuş gibi hissettim”


Arkadaşlarıyla otururken yorgun merminin isabet ettiğini dile getiren Yunus Emre Yavuz, “İşte çalışıyorduk ve mola verdik. Akşam 19:30 sularında otururken biraz eğildim. Eğildiğim anda merminin düşmesi bir oldu. Biri sanki sertçe sopayla vurmuş gibi hissettim. Arkadaşlar yaraya baktığında kurşun olduğunu gördüler. Hastaneye götürdüler. Röntgen ve filmlere bakıldığında mermi olduğu anlaşıldı. Hastane sürecinde; röntgen ve MR filmleri çekildikten sonra ameliyat olmalısın dediler. Geçen pazartesi ameliyata girdim ve 40 dakika sürdü. Şükürler olsun sağlam çıktım. Kurşunu da incelenmesi için Adana’ya gönderildi. Zorlu bir süreç oldu ama atlattık” dedi. “Kurşun şah damarının 2 cm yanındaydı, biraz daha derine inseydi felç kalacaktım veya morgda olacaktım”


Merminin şah damarının 2 santimetre yakınına isabet ettiğini Yavuz, “Ölümden döndüm. Ben değil başkası da olabilirdi veya ölebilirdim. Ben ölmedim ama başkasının başına gelip ölebilirdi. Kurşun şah damarının 2 cm yanındaydı ve biraz daha derine inseydi felç kalacaktım veya morgda olacaktım. Çocukluk hayalim asker olmaktı. Astsubay sınavları için hazırlanıyordum ki yorgun mermi başıma geldi. Kurşun izi kaldığı için askerlik hayalim tehlikeye girecek. Çocukluk hayalim olan astsubaylık askerlik hayatım yorgun mermi yüzünde bitti” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ