USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Erdal Tosun'a çarpan sürücü tutuklandı

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Erdal Tosun'un kullandığı araca çarparak ölümüne neden olduğu iddiasıyla gözaltına alınan Nihat Şaki tutuklandı.

Erdal Tosun'a çarpan sürücü tutuklandı
01-12-2016 19:24
Google News

Şaki'nin savcılık ifadesinde kaza öncesi hızını hatırlamadığını söylediği, "Su birikintisine girdim. Savrulunca refüje çarpım. Gerisini hatırlamıyorum" dediği öğrenildi.

Maslak'ta dün sabah Tosun'un kullandığı araca çarparak ölümüne neden olduğu iddiasıyla tedavi olduktan sonra gözaltına alınan Nihat Şaki, emniyetteki işlemlerinin bitmesinin ardından Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayına getirildi.

Burada soruşturmayı yürüten savcılığa ifade veren Nihat Şaki, "taksirle ölüme neden olma" suçundan tutuklanması talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi. Ve işlemleri biten Nihat Şaki tutuklandı.

YÜRÜMEKTE ZORLANDI

Savcıya ifade verdikten sonra kısa bir süre koridorda savcının kararını bekleyen Şaki’nin yürümekte ve ayakta durmakta zorlandığı dikkat çekti.

Sürücü Nihat Şaki koluna giren polis ve avukatı yardımıyla güçlükle yürüdü.

İŞTE O SÜRÜCÜNÜN İFADESİ

Nihat Şaki’nin savcıya verdiği ifadesi ortaya çıktı. Kaza öncesindeki hızını hatırlamadığını söyleyen Şaki’nin “Su birikintisine girdim. Savrulunca refüje çarpım. Gerisini hatırlamıyorum” dediği öğrenildi. Beşiktaş Belediyesi’nde taşeron olarak şoförlük yaptığı öğrenilen Şak, Erdal Tosun’u sadece film ve dizilerinden tanıdığını söyledi. İstemeden talihsiz bir kazaya sebep olduğu söyleyen Şaki’nin, “Çok üzgünüm” dediği öğrenildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ