USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Erkek giyimde dünya markalarını Bursalılarla buluşturuyorlar

Erkek giyimin Bursa'daki öncü firmalarından MC'ADON ile erkek ayakkabıda kentin önde gelen markalarından Bay Yıldız, iki firma tek mağaza konsepti altında güçlerini birleştirdi. MC'ADON ve Bay Yıldız'ın ayrı bir konseptle Nilüfer'de Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda (FSM) açtıkları mağaza kentte modanın tanımını değiştirecek.

Erkek giyimde dünya markalarını Bursalılarla buluşturuyorlar
30-03-2022 13:42
Google News

Bursalılar, erkek ayakkabısı ile erkek giyimde dünya markalarını aynı mağazada bulabilecek. Erkek giyiminde modanın tanımını değiştirmek adına "İki firma tek mağaza" mantığıyla güçlerini birleştiren MC'ADON ile Bay Yıldız'ın FSM'deki yeni mağazası, törenle açıldı. Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Fethi Yıldız, Bursa Büyükşehir Belediyesi genel Sekreteri Ulaş Akhan, Bursa Büyükşehir Belediyesi Personel Daire Başkanı Mehmet Veysi Tutkun, Bursa Ayakkabıcılar Odası Başkanı Servet Kaynar, Şener Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Sayılgan ve AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Refik Selik hazır bulundu.

Açılış töreninde konuşan Burhan Sayılgan, yeni mağazanın FSM'ye canlılık getirmesi temennisinde bulundu. MC'ADON ve Bay Yıldız'a hayırlı ve bereketli müşteriler dileyen Sayılgan, "Ekonomide daralmadan bahsedildiği şu günlerde iki girişimcinin yeni mağaza açılışı bizi sevindirdi. Allah hayırlı işler bol kazançlar nasip etsin" dedi. Fethi Yıldız da zaten müşterisi oldukları bu iki firmanın açtığı yeni mağazanın hayırlı olmasını dilediğini belirtti.

Bay Yıldız Ayakkabı Genel Müdürü Fırat Coşkun, açılışa katılan herkese teşekkür etti. MC'ADON firması ile ortak bir proje başlattıklarını aktaran Fırat Coşkun, "Açtığımız mağazada müşterilerimiz, hem en kaliteli erkek ayakkabılarını hem de erkek kıyafetlerini bulabilecekler" değerlendirmesinde bulundu. MC'ADON Firması Sahibi İrfan Şardağ da Bay Yıldız ayakkabı ile Heykel'de uzun süredir komşu olduklarını ve iyi ilişkiler yürüttüklerini vurgulayarak, "İyi komşuluk ilişkilerimizi bu mağazamızla proje ortaklığına taşıdık. MC'ADON müşterileri artık aynı mağazada önemli markaların ayakkabılarını da bulabilecekler. MC'ADON olarak Bay Yıldız müşterilerine de hizmet etmenin mutluluğunu yaşayacağız. Bu güç birliğimiz müşterilerimize ve bizlere hayırlı olsun" diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ