USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Eski Kızılay Başkanı'nın kızı ölümlü kazaya karıştı ABD'ye yerleştiği iddia edildi

İstanbul Beykoz'da geçtiğimiz ay aracıyla kaza yapan ve 16 yaşındaki motosikletli gencin ölümüne sebep olan eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın kızı Fatma Zehra Kınık'ın, ABD'nin Kaliforniya eyaletine yerleştiği iddia edildi.

Eski Kızılay Başkanı'nın kızı ölümlü kazaya karıştı ABD'ye yerleştiği iddia edildi
03-08-2024 17:20
03-08-2024 17:24
Google News

İstanbul'da ölümlü kazaya sebep olan ve tutuksuz yargılanan eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın kızı Fatma Zehra Kınık'ın, ABD'ye yerleştiği öne sürüldü.

Beykoz'a bağlı Kavacık Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nde 17 yaşındaki Yavuz Selim Öztürk'ün kullandığı motosiklet, Fatma Zehra Kınık'ın kullandığı otomobille çarpışmıştı. Motosiklette arkada oturan 16 yaşındaki Batın Barlas Çeki hastanede hayatını kaybetmişti.

YÜZDE 50 KUSURLU ÇIKMIŞTI

Kaza sonrası gözaltına alınan Kınık, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. 3 kişinin de yaralandığı trafik kazasına ilişkin hazırlanan kaza tespit raporunda, otomobil ve motosiklet sürücüsünün yüzde 50'şer kusurlu bulunduğu öğrenilmişti.

ABD'YE YERLEŞTİĞİ İDDİASI

Fatma Zehra Kınık'ın, tutuksuz yargılanması ise kamuoyunda tepkilere yol açmıştı. Yurt dışı çıkış yasağı da konulmadığı öne sürülen Fatma Zehra Kınık'ın, ABD'nin Kaliforniya eyaletine yerleştiği iddia edildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ