USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Facebook'ta engellenemeyen tek isim

Dünyaca ünlü sosyal paylaşım devi Facebookkullanıcılarına istedikleri herkesi engelleme hakkı tanıyor. Ancak tüm Facebook kullanıcılarının engelleyemeyeceği tek bir isim var: Mark Zuckerberg

Facebook'ta engellenemeyen tek isim
07-11-2015 17:06
Google News


1 milyarı aşkın kullanıcı sayısıyla dünyanın en büyük sosyal paylaşım sitesi olan Facebook üzerinde sizi rahatsız eden veya profilinizi bulmasını istemediğiniz herkesi engelleyebiliyorsunuz. Ancak kimsenin bilmediği ve hiç kimsenin Facebook üzerinde engelleyemediği bir tek kişi var. O kişi Facebook kurucusu ve CEO'su Mark Zuckerberg.

The Independent haberine göre, Facebook'un CEO'su ve aynı zamanda kurucusu olan Mark Zuckerberg Facebook üzerinde hiçbir şekilde kullanıcılar tarafından engelleyemiyor.

Mark Zuckerberg'i Facebook üzerinde engellemeye çalışırsanız şu mesajla karşılaşıyorsunuz:

"Bu profil şimdilik engellenemiyor. Topluluk standartlarımıza aykırı olduğunu düşündüğünüz sayfaları veya profilleri şikayet edebilirsiniz. Bunu bir hata sonucu gördüğünü düşünüyorsan lütfen bize bildir."

Zuckerberg'in neden engellendiği belirtilmiyor ve bir 'teknik hata' olarak gösteriliyor. Oysa yıllardır bir tek Zuckerberg'in hesabında bu hata alınıyor ve engelleme işlemi gerçekleşmiyor.

40 milyonun üzerinde takipçisi bulunan Zuckerberg'in paylaşımları ortalama 100 bin beğeni alırken, paylaşımlara binlerce yorum yapılıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ