USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Falezden ölüme

Antalya’da yeni evli bir çift, otomobilleriyle falezlerden denize uçarak can verdi. Görgü tanıkları, genç erkeğin eşini saçından sürükleyerek arabaya bindirdiğini ve hızla falezlere sürdüğünü söyledi.

Falezden ölüme
28-08-2016 14:04
Google News

ANTALYA Muratpaşa’da önceki gece, 1.5 aylık evli Gizem Şolpan (20) ve Yavuzhan Geboloğlu (19) çifti, otomobille Eski Lara Yolu’ndaki falezlere gitti.
Çift iddiaya göre, tartıştı. Gizem Şolpan, otomobilden inerek gitmek istedi. Ancak Yavuzhan Geboloğlu, görgü tanıklarının iddiasına göre, saçından tuttuğu eşini sürükleyerek otomobile bindirdi.

İKİNCİ OĞLU GİTTİ
Direksiyona geçen Geboloğlu, otomobili hızla alezlere doğru sürdü. Yaklaşık 50 metre yüksekten uçan otomobil, kayalıklara çarptıktan sonra denize gömüldü. Olay yerine gelen dalgıçlar, çiftin araç içinde sıkışmış cesetlerine ulaştı. Geboloğlu'nun, MHP Kepez eski ilçe başkanı Fatih Geboloğlu'nun oğlu olduğu, eski başkanın 14 ay önce de diğer oğlu Asilcan Geboloğlu'nu kaybettiği öğrenildi.

'ARALARINDA BİR ŞEY YOKTU'
Cenazeleri almaya gelen baba Fatih Geboloğlu, “Dün (önceki gün) ikisiyle de beraberdik. Aralarında bir şey yoktu. Birbirlerini seven insanlardı” dedi.

(HÜRRİYET)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ