USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Faruk Çelik'in acı günü!

Bursa milletvekilliği de yapan AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik'in babası Hacı Yaşar Çelik vefat etti. Çelik, bugün ikindi namazını müteakip Bursa Yıldırım Beyazıt Camisi'nde kılınacak cenaze namazı sonrası toprağa verilecek.

Faruk Çelik'in acı günü!
24-12-2023 11:37
24-12-2023 12:08
Google News

Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran Milletvekili Faruk Çelik, “Asırlık çınar bin bir zahmetle, meşakkatle bizleri hayata hazırlayan babam Hacı Yaşar Çelik bu sabah emanetini teslim etti” dedi.

Hacı Yaşar Çelik’in vefatı sevenlerini ve yakınlarını hüzne boğdu.

Faruk Çelik sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Asırlık çınar binbir zahmetle, meşakkatle bizleri hayata hazırlayan babam Hacı Yaşar Çelik bu sabah emanetini teslim etti. Sen iyi bir mümin iyi bir babaydın. Rabbim rahmetiyle muamele eylesin. Mekânın cennet olsun. Cennetinde buluştursun” ifadelerini kullandı.

Faruk Çelik’in hayatını kaybeden babası ile ilgili AK Parti Şanlıurfa Milletvekilli Bekir Bozdağ resmi sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı yayımladı.

Bozdağ paylaşımında,

“Artvin milletvekilimiz ve eski bakanlarımızdan Faruk Çelik’in vefat eden kıymetli babasına Allah’tan rahmet, Değerli Vekilimiz başta olmak üzere ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Rabbim merhameti ve mağfireti ile muamele eylesin  Mekanı cennet,makamı âlî olsun…”dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ