USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursaspor

FIFA Bursaspor'a arabulucu olmuyor !

Bursaspor Luka Capan’dan dolayı gelen iki dönem transfer yasağını kaldırmak için başvurduğu FIFA’dan umduğu yanıtı alamadı. FIFA davada arabuluculuğu kabul etmediğini Bursaspor’a bildirdi. 

FIFA Bursaspor'a arabulucu olmuyor !
10-01-2023 12:49
10-01-2023 13:15
BURSA
Google News

Haber : Tarık Çapçı


Yeşil Beyazlı kulüp Luka Capan konusunda FIFA’nın verdiği iki dönem transfer yasağını kaldırma için yaptığı başvuruya olumsuz yanıt aldı. FIFA Bursaspor’a sportif disiplin cezalarında arabuluculuk için herhangi bir şekilde davaya dahil olmayacaklarını bildirdi. FIFA’dan umduğu olumlu yanıtı alamayan Bursaspor, merkezi İsviçe’de bulunan Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi’nin (CAS) daha önce yapılan başvuruya istinaden vereceği duruşma tarihini beklemeye başladı.

CAS’A AVUKAT İSİMLERİ VERİLDİ

Bursaspor arabuluculuk davasında kulübü temsil edecek avukatları belirleyerek CAS’a bildirdi. Arabuluculuk davasına katılmayı kabul eden Luka Capan’ın temsilcileri de avukatlarının isimlerini CAS’a iletti. Bursaspor CAS’tan olumlu yanıt alması halinde transfer yasağını kaldıracak. FIFA, Luka Capan’a ödeme yükümlülüklerini yerine getirmediği için Bursaspor’a disiplin cezası hükümlerini uygulayarak iki dönem kalıcı transfer yasağı cezası vermişti. Futbolda ara transfer dönemi 12 Ocak’ta başlatacak ve 8 Şubat’ta sona erecek

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ