USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursaspor

Fikret Orman Bursaspor'a söz verdi

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın iki kulüp arasındaki maçlara deplasman takımı taraftarının alınması konusunda "Seneye konuşuruz" dediğini belirtti.

Fikret Orman Bursaspor'a söz verdi
07-04-2016 22:39
Google News
Ali Ay, Beşiktaş ile oynayacakları maç öncesi iki camia arasındaki buzları eritmek ve Bursaspor taraftarlarının da misafir tribündeki yerlerini alabilmeleri için Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile görüştüğünü açıkladı. Ay, Yeşil-Beyazlı taraftarların karşılaşmaya gidemeyeceğinin hatırlatılması üzerine “Ben isterdim ama olmadı, canları sağ olsun. Bunun üzerinde çok fazla yorum yapmak istemiyorum. Çünkü burada bizim taraflarımıza da bazı şeyler antipatik geliyor. Seneye tekrar bu konu üzerinde görüşeceğiz. Biz onları almadık, onlar da aynı şekilde. Buna mütekabiliyet diyorlar. Biz de ona göre seneye tekrar bakacağız, tekrar sil baştan yapacağız” diye konuştu.
"Şu an ortam müsait"
Bursaspor Başkanı, bu konu hakkında Fikret Orman ile yaptığı görüşmeyi de şu sözlerle anlattı: "O da benim söylediklerimi söyledi. Ben dedim ki, ‘Şu anda ortam gayet müsait. Şehitlerimiz var’, o zamanlar daha da farklıydı. Terörizm kol geziyor. ‘Başkan tam zamanı gelin bu işi yapalım’ dedim. O da ‘Seneye tekrar konuşuruz’ dedi ve onun da sözünü verdi."
"Beşiktaş'ı yenmek istiyoruz"
Ali Ay, zorlu karşılaşmayı ise, “Beşiktaş da diğer maçlar gibi olacak. Biz de Bursaspor’uz. Tabii ki gönlümüzden geçen oraya gidip galip gelmek. Ben çocuklara güveniyorum. İnşallah bunu da başarırlar. Şu anda yenemeyeceğimiz hiçbir takım yok" sözleriyle değerlendirdi. 
İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ