USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Galatasaray'da Marcao krizi sonrası Luyindama için sürpriz karar!

Galatasaray'da Marcao krizi sonrası Luyindama satış listesinden çıkarıldı! Tecrübeli oyuncuyla yıllık 1.2 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme imzalandı.

Galatasaray'da Marcao krizi sonrası Luyindama için sürpriz karar!
21-08-2021 16:30
Google News

Galatasaray'da Giresunspor deplasmanında Marcao'nun Kerem Aktürkoğlu'na saldırması sonrasında Brezilyalı stopere 8 maç ceza verildi. Yeni transfer Nelsson ve Alpaslan Öztürk diğer alternatifler arasında yer alıyor. Boss lakaplı Luyindama için sürpriz bir karar verildi.

Bir ay Danimarkalı stoper Nelsson transfeir için uğraşan Galatasaray, Kongolu stoperi Luyindama'yı satış listesine koymuştu. Belçika'dan gelen 2 milyon Euro'luk teklif kabul edilmemişti. Galatasaray yönetimi Fatih Terim'in de isteğiyle sürpriz bir Luyindama atağı yaptı.

3 yıllık yeni sözleşme

Sabah Spor'un haberine göre Boss (Patron) lakaplı Luyindama, Marcao'nun olayı sonrasında satış listesinden çıkarıldı. 27 yaşındaki oyuncuyla 3 yıllık imza atıldığı ve yıllık ücretinin de 1.2 milyon Euro'ya yükseltildiği öğrenildi.

Nelsson'un partneri olacak

27 yaşındaki oyuncu, en az iki ay takımdan uzak kalacak Marcao'nun yokluğunda savunmada Victor Nelsson'un partneri olacak.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ