USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

Genç kadına korkunç işkence

Genç adam, kendisinden ayrılmak isteyen sevgilisini tekmeledi, saçlarından sürükleyip duvardan duvara vurdu. Acıdan bayılan genç kadın uyandığında sevgilisinin "Artık güzelliğini kaybettiğine göre kimse seninle ilgilenmeyecek" dediğini ileri sürdü.

Genç kadına korkunç işkence
04-03-2020 18:27
Google News

Korkunç olay İngiltere Essex'te gerçekleşti. Çöpçatanlık uygulaması olan Tinder'da tanışan Emma ve Jak, dört aylık bir birliktelik yaşadı.

Essex'in Loughton bölgesinde yaşanan olayda Emma, sevgilisinin telefonundaki fotoğrafları görünce aldatıldığını anladı.

33 yaşındaki Emma, bunun üzerine Jak'a ilişkilerini bitirmek istediğini söyledi. Ancak Jak'ın bu vahşi tepkisini beklemiyordu.

Emma'nın ayrılık talebiyle deliye dönen adam, duvarları yumruklamaya ve eşyaları kırıp dökmeye başladı.

Emma, Jak'ın kendisine de zarar vereceğinden korktuğu için hemen en yakın arkdaşı Jessica'yı aradı ancak telesekreter çıktı.

Emma, Jessica'ya kısacık bir mesaj bırakarak hayatının tehlikede olduğunu söyledi. Sabaha karşı 03.15'te bırakılan bu sesli mesaj, daha sonra mahkemede kanıt olarka sunuldu.

Kosta, Emma'yı yatağa itti, yardım isteyememesi için telefonunu kırdı. Genç kadına birden fazla kez kafa attı ve onu yumrukladı.

Ayrıca kadını saçlarından tuttu ve bir odadan diğerine kadar yerlerde sürükledi. Korkunç saldırı iki saat sürdü.

Emma, mahkemeye verdiği ifadede, "Jak'ın davranışlarından şüphelendiğim ve telefonunda gördüğüm fotoğraflardan sonra beni aldattığını düşündüğüm için onunla yüzleşmeye karar verdim. Ancak iki saati aşkın bir saldırının kurbanı oldum." diye konuştu.

Uğradığı saldırının etkisiyle kendinden geçtiğini söyleyen genç kadın, "Acıdan bayılmışım. Gözlerimi açtığımda bana bakıyordu ve 'Artık güzelliğini kaybettiğine göre kimse seninle ilgilenmeyecek' dedi. Komşum polisi aramasa belki de ölmüş olacaktım." ifadelerini kullandı.

Jak Kosta, mahkeme tarafından 15 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme ayrıca 10 yıl boyunca Emma'ya yaklaşmaması için uzaklaştırma emri çıkarttı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ