USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Genelkurmay'dan başsağlığı mesajı

Siirt'in Şirvan ilçesinde kaza sonrası şehit düşen geçici köy korucuları için Genelkurmay Başkanlığı başsağlığı mesajı yayınladı.

Genelkurmay'dan başsağlığı mesajı
26-08-2015 21:59
Google News

Genelkurmay Başkanlığı internet sitesinden yapılan açıklamada, dün akşam saatlerinde, Siirt'in Şirvan ilçesi Cevizlik Jandarma Karakol Komutanlığı emrinde görevli Oya köyü geçici köy korucularının, görevlerini bitirmelerinin ardından dönüş yolunda trafik kazası geçirdiği belirtildi.

Trafik kazası sonucunda iki korucunun şehit olduğu ve diğer iki korucunun ise hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralandığı ifade edilen açıklamada, yaralıların Siirt Devlet Hastanesine sevk edildiği kaydedildi.

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu kazada hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza, tüm kahraman korucu camiasına ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, kazada yaralanan kahraman korucularımıza acil şifalar temenni ediyoruz" ifadesine yer verildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ